ΑΕΚ: Νέλσον Ολιβέιρα, αγώνας δρόμου για το ντέρμπι με ΠΑΟΚ

ΑΕΚ: Νέλσον Ολιβέιρα, αγώνας δρόμου για το ντέρμπι με ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο (29/9, 19:30 Novasports 1HD) και ο Νέλσον Ολιβέιρα δίνει μάχη με το χρόνο για να προλάβει να παίξει στο κυριακάτικο ντέρμπι.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ συνεχίζεται δίχως προβλήματα ενόψει ΠΑΟΚ. Μοναδικό ζήτημα παραμένει αυτό του Νέλσον Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος φορ υπέστη θλάση στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Από τότε, ο έμπειρος επιθετικός, το παλεύει με στόχο για να είναι στο 100% στο κυριακάτικο (29/9, 19:30 Novasports 1HD) ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Super League 1 κόντρα στους νταμπλούχους.

Στην προπόνηση της Τρίτης (24/9), ο πρώην παίκτης της Νόριτς ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, πάντως, χαλάει το σενάριο ν' αρχίσει βασικός ο Ολιβέιρα την Κυριακή.

Κυριαρχεί περισσότερο το ενδεχόμενο ο 28χρονος να μπει στην αποστολή και να χρησιμοποιηθεί -ανάλογα με την εξέλιξη της αναμέτρησης- ως αλλαγή. Ο ίδιος, βέβαια, είναι αποφασισμένος να το… τερματίσει για να μπει στη βασική ενδεκάδα, αλλά ο χρόνος δεν είναι με το μέρος του.

Τώρα, όσον αφορά τη διάταξη και τα πρόσωπα που σκέφτεται ο Κωστένογλου, έως τώρα δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα. Δεν αποκλείεται επίσης, ο "Κωστέ" να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του και να εμφανίσει κάτι που θα εκπλήξει τον αντίπαλο το βράδυ της Κυριακής.

Υπάρχουν και τα στάνταρ, φυσικά, όπως είναι ο Μάρκο Λιβάγια με τον Πέτρο Μάνταλο και τους Τσιγκρίνσκι – Βράνιες. Επίσης, ανεβασμένος φαίνεται ο Παουλίνιο που με το δεύτερο ημίχρονο που έκανε στο Αγρίνιο κέρδισε πόντους.

Σχετικά με την κίνηση των εισιτηρίων, τα "μαγικά χαρτάκια" συνεχίζουν να φεύγουν σε γρήγορους ρυθμούς, ξεπερνώντας τις 20.000 έως τώρα. Μέχρι στο βράδυ της Τετάρτης (25/9), η ΠΑΕ ΑΕΚ αναμένεται να δώσει ακριβές νούμερο με τα εισιτήρια που έχουν πουληθεί.

Photo Credits: Eurokinissi

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *