ΑΕΚ: Ολλανδικό σουξέ ο Γαλανόπουλος

ΑΕΚ: Ολλανδικό σουξέ ο Γαλανόπουλος

Βασικός στην Εθνική, με πολύ καλά ματς και υποσχέσεις για ανάλογη συνέχεια. Ο Κώστας Γαλανόπουλος απασχολεί ομάδες του εξωτερικού και η πρόταση που θα πείσει την ΑΕΚ, είναι θέμα χρόνου.

Τον Γαλανόπουλο που η ΑΕΚ δεν μπορεί να έχει, τον βλέπει να παίζει αυτό που πραγματικά μπορεί στην Εθνική Ελλάδας! Θέλετε επειδή εκεί ευχαριστιέται τη μπάλα σε ένα υγιές κλίμα, θέλετε επειδή εκείνοι που τον διαχειρίζονται, εν προκειμένω ο Φαν Σιπ επιμένει να του λέει «ανέβα με τη μπάλα, ψάξε την κάθετη, πλησίασε την αντίπαλη περιοχή, σούταρε όταν βλέπεις καλά το τέρμα»; Σημασία έχει ότι στα ματς με τη Βοσνία και την Αρμενία, η ΑΕΚ είδε τον Γαλανόπουλο που εκείνη δεν έχει! Λυπηρό…

Βασικά είναι και ένα θέμα προς συζήτηση, μια τροφή για σκέψη και διάλογο. Όταν σε έναν ποδοσφαιριστή φωνάζεις συνεχώς (όχι μόνο ο τωρινός, αλλά και οι προηγούμενοι προπονητές), «πίσω, μάρκαρε, μην ανεβαίνεις, κάλυψε», η αλήθεια είναι ότι δεν του προσφέρεις και κάτι διαφορετικό από τη φυλάκιση και τον εγκλωβισμό σε ένα πλάνο που δεν βοηθά να βελτιωθεί. Ο Φαν Σιπ του δημιουργεί την επιθυμία να πάει στην προπόνηση και να «τραβήξει» ρε αδερφέ 30 σουτ παραπάνω μόνος του, για να το δουλέψει. Στην ΑΕΚ ουδείς!

Η συγκυρία είναι πάντως καλή και για την Ένωση και για τον διεθνή μέσο. Το ολλανδικό μοντέλο της Εθνικής, εφαρμοσμένο από τον Φαν Σιπ, καθώς επίσης η παρουσία σε αυτό το σύνολο αρκετών παικτών που αγωνίζονται στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον συλλόγων από τη χώρα της τουλίπας. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, μία από αυτές έχει επικεντρώσει στον Γαλανόπουλο και εξετάζει σοβαρά την περίπτωση να καταθέσει πρόταση για την αγορά του.

Η ΑΕΚ, θεωρητικά πάντα και με δεδομένο ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2021 και καθώς είναι από τους πλέον χαμηλά αμειβόμενους (μόλις 90.000 ευρώ + το ενοίκιο του σπιτιού του προβλέπει η συμφωνία για τη φετινή σεζόν), δεν θα του κόψει το δρόμο για μια πρόταση στα 3-3,5 εκατ. ευρώ. Αν σε κάποιους ακούγονται πολλά, δεν είναι! Υπήρχε στιγμή που στην ομάδα πίστευαν ότι θα έρθει πρόταση με διψήφιο νούμερο, δίχως να κοιτάξουν το πώς θα βελτιώσουν και θα αξιοποιήσουν σωστά τον 21χρονο μέσο.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι, ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή στην πλευρά των εκπροσώπων του (Κουτσολιάκος – Μίχας) έχει εκφραστεί και από ομάδες της Αγγλίας, της Ιταλίας και του Βελγίου. Σε φιλολογικό επίπεδο ακόμα, δίχως η πλευρά του παίκτη να έχει κάτι προχωρημένο να το παρουσιάσει στην ΑΕΚ. Αν και οι πληροφορίες λένε ότι θα το έχει από Ολλανδία μεριά και μάλιστα για τον ερχόμενο Γενάρη!

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *