ΑΕΚ: Ο Χιμένεθ επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για Μάνταλο

ΑΕΚ: Ο Χιμένεθ επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για Μάνταλο

Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ και νυν της Αλ Ουάχντα, Μανόλο Χιμένεθ, με δηλώσεις του επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του Sport24.gr για έντονο ενδιαφέρον για τον αρχηγό της Ένωσης, Πέτρο Μάνταλο.

Ο προπονητής που οδήγησε την ΑΕΚ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2018, Μανόλο Χιμένεθ, επιθυμεί να συνεργαστεί με τον αρχηγό της στα Εμιράτα προσφέροντας μάλιστα ποσό μαμούθ στα πόδια του Πέτρου Μάνταλου όπως αποκάλυψε ο Βαγγέλης Αρναούτογλου στο Sport24.gr.

O Ανδαλουσιάνος πρώην προπονητής της Ένωσης, Μανόλο Χιμένεθ, με δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ επιβεβαίωσε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Sport24.gr για τον 28χρονο Έλληνα διεθνή μέσο, με τον οποίον συνεργάστηκε για δυο διαφορετικές θητείες.

"Ναι, υπάρχει ενδιαφέρον, όμως την τελική απόφαση θα την πάρει ο Σεϊχης", υποστήριξε ο 55χρονος Ισπανός τεχνικός της Αλ Ουάχντα. Οι ετήσιες αποδοχές που είναι διατεθειμένη να προσφέρει η Αλ Ουάχντα στον Έλληνα διεθνή μέσο, ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ!

Το θέμα είναι βέβαια, ποιο θα είναι το ποσό που θα προσφερθεί στην ΑΕΚ για να τον παραχωρήσει μέσα στο Γενάρη ή ενδεχομένως το καλοκαίρι. Αν πάντως οι Άραβες καταθέσουν μια σοβαρή πρόταση τότε αυτή είναι πολύ πιθανό να γίνει αποδεκτή. Το θέμα είναι να υπάρξει και τέτοια…

Να θυμίσουμε ότι το συμβόλαιο του Μάνταλου εκπνέει το καλοκαίρι του 2022. Αν παραχωρηθεί, εκτός των χρημάτων που θα βάλει στο ταμείο της, η Ένωση θα εξοικονομήσει και το συμβόλαιό του, το οποίο της κοστίζει 800.000 ευρώ ετησίως, μαζί με τη (μειωμένη πλέον) εφορία. Σημαντικά χρήματα για μεταγραφές.

Η ΑΕΚ δεν θα είναι πάντως ανοιχτή σε πρόταση δανεισμού με οψιόν αγοράς, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τον παίκτη παρακολούθησε άνθρωπος της Αλ Ουάχντα, στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, στο ΟΑΚΑ, ενώ ο τεχνικός διευθυντής Ιλια Ιβιτς έχει μιλήσει με τους διοικούντες την ομάδα και περιμένει την επίσημη πρόταση, αν τελικά αυτή έλθει.

Photo credits: Eurokinissi

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *