ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Στα “χαρακώματα” οι δυο Δικέφαλοι

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Στα "χαρακώματα" οι δυο Δικέφαλοι

Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ (29/9 19:30) στο ντέρμπι των Δικεφάλων για την 5η αγωνιστική και το Πάμε Στοίχημα προσφέρει περισσότερες από 200 επιλογές και επτά συνδυαστικά στοιχήματα για τη μεγάλη αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση με τον Νίκο Κωστένογλου στην τεχνική της ηγεσία, μετρώντας τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και άφησε πίσω της το κακό ξεκίνημα με τον Μιγκέλ Καρντόσο. Στις τάξεις του κιτρινόμαυρου κόσμου υπάρχει κύμα ενθουσιασμού και άπαντες περιμένουν ένα σχεδόν γεμάτο ΟΑΚΑ απέναντι στον ΠΑΟΚ (29/9 19:30) στο ντέρμπι των δυο Δικεφάλων.

Στον αντίποδα, οι ασπρόμαυροι του Αμπέλ Φερέιρα παραμένουν αήττητοι, βρίσκονται στο +1 από την Ένωση και θέλουν να επεκτείνουν το σερί αγώνων τους που δεν έχουν χάσει, το οποίο κρατάει από το… προπέρσινο πρωτάθλημα, όταν έχασαν 3-2 στην Τρίπολη από τον Αστέρα. Κόντρα στην ΑΕΚ θα παλέψουν να φύγουν αλώβητοι από το ΟΑΚΑ και να έχουν 40 συνεχόμενα ματς χωρίς ήττα.

Η αλήθεια είναι πως η ΑΕΚ δείχνει πιο στιβαρή αυτή την περίοδο, έχει έναν Μάρκο Λιβάγια σεληνιασμένο, την ώρα που ο ΠΑΟΚ αδυνατεί να κρατήσει το μηδέν στην άμυνά του, δεχόμενος γκολ σε κάθε ματς που έχει δώσει φέτος. Το Πάμε Στοίχημα, λοιπόν, για το ντέρμπι προσφέρει περισσότερες από 200 επιλογές πριν από την έναρξή του και κατά τη διάρκειά του και συνδυαστικά στοιχήματα στους παίκτες που θέλουν να ποντάρουν. Παράλληλα, σε όλα τα παιχνίδια προσφέρει την προωθητική ενέργεια "Στο Παρά 1".

TA ΕΠΤΑ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ

Το να σκοράρει ο Μάρκο Λιβάγια πρώτος και να λήξει 2-1 το σκορ για την Ένωση, προσφέρεται σε απόδοση 32.00. Το να σκοράρει ο Πέτρος Μάνταλος στο ντέρμπι και η ΑΕΚ να έχει over 4,5 κόρνερ στο ματς, έχει απόδοση 5.50. Στον αντίποδα, στο 35.00 απόδοση βρίσκει κάποιος το να βάλει πρώτος γκολ ο Τσούμπα Άκπομ και να νικήσει 1-2 ο ΠΑΟΚ στην έδρα της Ένωσης. Το να βάλει γκολ ο φορμαρισμένος Μίσιτς στο ματς και να έχει over 3,5 κόρνερ ο ΠΑΟΚ, προσφέρεται σε απόδοση 8.00.

Επίσης, υπάρχουν συνδυαστικά στοιχήματα όπως το να είναι ισόπαλο το ντέρμπι στο πρώτο μέρος και να σκοράρουν και οι δυο στο δεύτερο (6.75), το να σκοράρουν και οι δυο ομάδες και να έχει Over 8,5 κόρνερ το ντέρμπι και μια κόκκινη (8.00) και τέλος 2.75 πληρώνει το ακριβές σκορ 2-1, 1-1 ή 1-2.

Αυτά είναι τα επτά Combo Bet που προσφέρει το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι Δικεφάλων, αλλά προφανώς και οι παίκτες μπορούν να ποντάρουν και στις περισσότερες από 200 επιλογές που τους προσφέρονται! Καλά κέρδη…

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *