ΑΕΚ… υπό πίεση

1Σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες η ΑΕΚ ρίχνεται στη μάχη του Europa League και ακόμη υπάρχουν πολλές μεταγραφικές εκκρεμότητες.

Η τελευταία άσχημη εξέλιξη αφορά στον Γκόικο Κάτσαρ, η περίπτωση του οποίου «ναυαγεί», καθώς υπάρχει διαφορά στο οικονομικό και ο Σέρβος αμυντικός μέσος ζήτησε προθεσμία μιας και έχει προκύψει ενδιαφέρον από τη Στουτγκάρδη. Η «Ένωση», που τον είχε τόσο καιρό στο… περίμενε, δεν έδειξε διάθεση αναμονής του παίκτη και τον χάνει.

Στασιμότητα παρατηρείται και στην υπόθεση του εξτρέμ, όπως και σε αυτές του φορ και του αμυντικού. Για τον επιθετικό, που αποτελεί προτεραιότητα, οι ελεύθεροι Ρόμαν Ζοζούλια και Ιμπραΐμα Μπαλντέ είναι στο προσκήνιο, αν και πρόκειται για παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά, καθώς ο μεν πρώτος είναι 1,75μ. και ο δεύτερος 1,88μ. Ο Ουκρανός φορ «κουβαλά» μια τιμωρία από την ουκρανική ομοσπονδία μέχρι το Νοέμβριο, συνεπώς θα πρέπει να διευκρινιστεί αν αυτή έχει ισχύ και εκτός συνόρων.

Σε ό,τι αφορά στον στόπερ, ο Χισάμ Μπελκαρουί επανεξετάζεται μετά την αποχώρηση του Άρθο. Ο 26χρονος Αλγερινός είναι ελεύθερος από την πορτογαλική Νασιονάλ.

Το μόνο θετικό για την ΑΕΚ είναι πως κλείνει, εκτός σοβαρού απροόπτου, το θέμα του αριστερού μπακ. Ο Χουάν Μανουέλ Ντίας φτάνε το μεσημέρι στην Αθήνα, θα υπογράψει και το Σάββατο θα πετάξει για Πολωνία.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *