ΑΕΚ: Video από την άφιξη του Καρέρα στην Αθήνα

ΑΕΚ: Video από την άφιξη του Καρέρα στην Αθήνα

Λίγο μετά από τις 21:30 έφτασε στην Αθήνα το φαβορί για ν' αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα. Ο Ιταλός προπονητής συνοδευόταν από τον ατζέντη του, Αντρέα Ντ' Αμίκο. (VIDEO)

Εδώ και λίγα λεπτά βρίσκεται στην Αθήνα ο υποψήφιος προπονητής της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα. Ο Ιταλός τεχνικός που συνοδευόταν από τον ατζέντη του, Αντρέα Ντ' Αμίκο έφτασε στη χώρα μας γύρω στις 21:30 και μετά από το ταξίδι του θα δειπνήσει με ανθρώπους της διοίκησης της Ένωσης.

Το Sport24.gr σας αποκάλυψε την πρώτη φωτογραφία του Καρέρα, προτού μπει στο αεροπλάνο για την ελληνική πρωτεύουσα από το αεροδρόμιο του Μιλάνου.

Όσον αφορά, τώρα, τις διαπραγματεύσεις, αυτές θ' αρχίσουν το Σάββατο (7/12) το πρωί και εφόσον ολοκληρωθούν θετικά, τότε ο πρώην τεχνικός της Σπαρτάκ Μόσχας και πρωταθλητής Ρωσίας θ' ανακοινωθεί ή το Σάββατο της ίδιας μέρας ή την Κυριακή.

Δεν αποκλείεται επίσης ο Καρέρα να κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο Ολυμπιακό Στάδιο για να παρακολουθήσει το ματς με τους κυανέρυθρους. Από τη στιγμή που θ' αναλάβει επίσημα την ΑΕΚ, τότε ο Καρέρα θα κάτσει στον πάγκο της για πρώτη φορά την 14η αγωνιστική στις 14 Δεκεμβρίου στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το θαύμα της Μόσχας

ΑΕΚ: Όταν οι οπαδοί της Σπαρτάκ ψήφισαν Καρέρα αντί Πούτιν

ΑΕΚ: Στο αεροπλάνο για την Αθήνα ο Καρέρα

ΑΕΚ: Δευτέρα 9/12 οι υπογραφές για την υπογειοποίηση

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *