ΑΕΛ: Βολές κατά των ορισμών στο ματς με την ΑΕΚ

ΑΕΛ: Βολές κατά των ορισμών στο ματς με την ΑΕΚ

Η ΑΕΛ με διπλή ανακοίνωση της αναφέρεται στους ορισμούς των διαιτητών του αγώνα με την ΑΕΚ και καθιστά υπεύθυνους για ότι γίνει τους Περέιρα και Τριτσώνη.

Με δυο ανακοινώσεις μέσα σε λίγα μόλις λεπτά η ΑΕΛ βάλει κατά των ορισμών των διαιτητών του αγώνα του Σαββάτου με την ΑΕΚ καθιστά υπεύθυνους τους Περέιρα και Τριτσώνη για ότι συμβεί.

Η πρώτη ανακοίνωση αναφέρει:

"Πληροφορηθήκαμε ότι στο παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ, ορίσθηκαν ως βοηθοί διαιτητών οι κκ. Απτόσογλου (Αθηνών) και Μπαλτάς (Αχαΐας).

Καθιστούμε προσωπικά υπεύθυνους τους κυρίους Περέιρα και Τριτσώνη για αυτή την επιλογή, αφού ο μεν Απτόσογλου είναι ο βοηθός διαιτητή (για τον οποίον είχαμε ζητήσει την διαγραφή του) ο οποίος μαζί με τον διαιτητή Λάμπρου είχαν συνδιαμορφώσει το αποτέλεσμα του αγώνα Ξάνθη – ΑΕΛ με την χειρότερη διαιτησία που έχει συμβεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο δε Μπαλτάς είναι γνωστό σε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο ότι είναι αδελφικός φίλος με τον περιβόητο Ντάσιο, που μαζί με τον Γιαννάκη τον Παπαδόπουλο, τον άμεσο συνεργάτη του Μελισσανίδη, αυτόν που μαζί επισκέφθηκαν για να δώσουν σιροπιαστά Κωνσταντινουπόλεως στον Ελβετό διαιτητή του ΑΕΚ –ΠΑΟΚ, έχουν αδυναμία να περιοδεύουν σε όλη την Ελλάδα και να κάνουν διακοπές, κατά σύμπτωση όμως όταν έχουν εκλογές οι τοπικές ΕΠΣ.

Ειδικά στις εκλογές της ΕΠΣ Αχαΐας Παπαδόπουλος-Ντάσιος-Μπαλτάς ήταν αχώριστοι.

Ευχόμεθα με την διαιτησία τους να διαψεύσουν τις δικαιολογημένες ανησυχίες μας και να τους χειροκροτήσουμε, ειδάλλως τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά.

Την ανακοίνωση μας θα κοινοποιήσουμε και στους κυρίους Περέιρα και Τριτσώνη".

Μετά από λίγο η ΑΕΛ έβγαλε και νέα ανακοίνωση με την οποία αναφέρεται στον διαιτητή VAR Πραξιτέλη Ζαχαριάδη ο οποίος σύμφωνα με την ομάδα της Λάρισας είχε βοηθήσει την ΑΕΚ σε παιχνίδι Κυπέλλου ΑΕΚ – ΑΕΛ με αποτέλεσμα να πάρουν οι "κιτρινόμαυροι" την πρόκριση.

Η δεύτερη ανακοίνωση σημείωνε:

"Πριν από λίγο πληροφορηθήκαμε ότι εκτός των Απτόσογλου – Μπαλτά, στο VAR ορίσθηκε ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης, ο οποίος στον περσινό ημιτελικό της ΑΕΛ με την ΑΕΚ σε απόσταση δύο μέτρων έκανε πως δεν είδε τη γροθιά στον ποδοσφαιριστή μας Αγκάνοβιτς με αποτέλεσμα να πάρει την μπάλα ο Μασούντ και να πετύχει το γκολ της ΑΕΚ.

Δηλαδή στο παιχνίδι του Σαββάτου έχουμε απέναντι μας δύο βοηθούς διαιτητών και ένα χειριστή VAR που αποδεδειγμένα έχουν αλλοιώσει αποτελέσματα αγώνων της ΑΕΛ εις βάρος μας και ειδικά ο χειριστής VAR ο Ζαχαριάδης έχε βοηθήσει την ΑΕΚ να παίξει στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος αντί της ΑΕΛ.

Ειλικρινά έχουμε αγωνία για την διαιτησία του αγώνος μας με την ΑΕΚ και ευχόμαστε να διαψευστούμε. Και αυτή την ανακοίνωση την κοινοποιούμε και στους κυρίους Περέιρα και Τριτσώνη.

Υ.Γ. Δυστυχώς ο κ. Περέιρα και ο κ. Τριτσώνης δεν έχουν αντιληφθεί ότι ορίζοντας ξένους διαιτητές σε κάποια ματς ντέρμπι, το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, το ποιος θα βγει στην Ευρώπη, το ποιος θα πάρει το κύπελλο και το ποιοι θα υποβιβασθούν, θα το καθορίσουν οι Έλληνες διαιτητές αυτών των ματς, γι’ αυτό το λόγο πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα τώρα που ο κόσμος γυρίζει στα γήπεδα από τα οποία τον είχαν διώξει από το 1996 ο Θωμάς Μητρόπουλος, ο Σωκράτης Κόκκαλης και οι λοιποί και προσπαθούν να τους διώξουν πάλι οι Παπαδόπουλοι, οι Λάμπρου, οι Απτόσογλου κ.λ.π.".

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *