ΑΕΛ: Πήρε τον δίμετρο Ούγγρο γκολκίπερ Νάγκι Γκέργκελι

ΑΕΛ: Πήρε τον δίμετρο Ούγγρο γκολκίπερ Νάγκι Γκέργκελι

Η ΑΕΛ απέκτησε τον Ούγγρο τερματοφύλακα, Νάγκι Γκέργκελι, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο 2,5 ετών. Την Τετάρτη (8/1) θα βρίσκεται στη Λάρισα ο δίμετρος γκολκίπερ για να ολοκληρωθεί και τυπικά το deal.

Στην απόκτηση του Ούγγρου τερματοφύλακα Νάγκι Γκέργκελι προχώρησε η ΠΑΕ ΑΕΛ. Ο ύψους 1.97 κίπερ συμφώνησε με τους "βυσσινί" σε συμβόλαιο 2,5 ετών και την Τετάρτη (8/1) θα βρίσκεται στη Λάρισα για να ολοκληρωθεί και τυπικά το deal.

Είναι γεννημένος στις 27 Μαΐου 1994 και είναι διεθνής με την U20 της Ουγγαρίας. Πέρυσι έκανε 26 συμμετοχές στην Paksi, ομάδα πρώτης κατηγορίας Ουγγαρίας. Η ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την μεταγραφή του Ούγγρου διεθνή τερματοφύλακα Nagy Gergely για τα επόμενα 2,5 χρόνια. Ο Nagy Gergely είναι 25 χρονών, έχει ύψος 1,97 και είχε αγωνισθεί στις Ουγγρικές Paski, Vasas, Dunaujvaros έχοντας 118 συμμετοχές και ήταν διεθνής με την Εθνική Ελπίδων Ουγγαρίας με 11 συμμετοχές.

Ο ποδοσφαιριστής έρχεται αύριο το μεσημέρι στην Λάρισα με πτήση μέσω Θεσσαλονίκης, συνοδευόμενος από τον μάνατζερ του Θεόφιλο Καρασαββίδη για την τυπική ολοκλήρωση της μεταγραφής του".

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *