Αιμάτωμα και θλάση ο Σλούκας, μένει στην Αθήνα για θεραπεία

Αιμάτωμα και θλάση ο Σλούκας, μένει στην Αθήνα για θεραπεία

Αιμάτωμα και θλάση γαστροκνημίου ήταν η διάγνωση των γιατρών της Εθνικής για τον τραυματισμό του Κώστα Σλούκα, που δεν θα ταξιδέψει την Τετάρτη (21/8) για την Κίνα.

Ο τραυματισμός του Κώστα Σλούκα κατά την διάρκεια του χθεσινού αγώνα με την Ιταλία δεν φάνηκε αρκετά σοβαρός, όπως αποδείχθηκε όμως δεν ήταν και επιπόλαιος. Ο διεθνής γκαρντ έχει αιμάτωμα και θλάση γαστροκνημίου σύμφωνα με την διάγνωση των γιατρών της Εθνικής, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα ακολουθήσει την Τετάρτη (21/8) την αποστολή της ομάδας για την Κίνα.

Ο Σλούκας άρχισε άμεσα θεραπεία και την Τρίτη (20/8) θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις, προκειμένου να επανεκτιμηθεί η κατάστασή του. Ο 29χρονος γκαρντ της Φενέρμπαχτσε θα συνεχίσει τις θεραπείες στην Αθήνα και ανάλογα με την εξέλιξη της αποθεραπείας του θα αποφασιστεί αν θα μπορέσει να ενισχύσει την εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αναχωρήσει την Τετάρτη (21/8) για την Κίνα, με πρώτο προορισμό την πόλη Σουτσόου, όπου θα συμμετάσχει σε άλλο ένα (τετραεθνές) τουρνουά. Εκεί θα αντιμετωπίσει σε φιλικούς αγώνες τους Ιορδανία (24/8), Κίνα (26/8) και Τουρκία ή Σενεγάλη (27/8). Αυτά θα είναι και τα τελευταία παιχνίδια προετοιμασίας πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου (31/8-15/9).

Photo credits: Eurokinissi

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *