Ακόμη ένα από τα σπίτια του πουλάει ο κιθαρίστας των Metallica

Ακόμη ένα από τα σπίτια του πουλάει ο κιθαρίστας των Metallica

Ο Κερκ Χάμετ βγάζει στο σφυρί μια βίλα που βλέπει στον ωκεανό

Τα δάχτυλά του στην κιθάρα πηγαίνουν εξαιρετικά γρήγορα. Όμως, το ίδιο γρήγορα ο Κερκ Χάμετ κινείται και στις αγοραπωλησίες σπιτιών. Ο κιθαρίστας των Metallica πουλάει ακόμη ένα σπίτι του στο Σαν Φραντσίσκο, αυτήν τη φορά μία πολυτελή κατοικία με θέα στην παραλία.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο οίκημα βρίσκεται δίπλα σε ένα άλλο πολυτελές σπίτι, το οποίο ο Χάμετ το πούλησε τον Μάρτιο για 12,8 εκατ. δολάρια.

Η τιμή του σπιτιού που είναι προς πώληση φτάνει τα 13 εκατ. δολάρια, ενώ το 2016 που είχε βγει για πρώτη φορά προς πώληση η τιμή του έφτανε τα 16 εκατ. δολάρια, αν και ο ίδιος το αγόρασε το 2005 έναντι 5,7 εκατ. δολαρίων.

Το σπίτι χτίστηκε το 1920, πάνω σε έναν βράχο και είναι μεσογειακού στιλ, διαθέτει τεράστια παράθυρα με θέα τη θάλασσα, τέσσερα υπνοδωμάτια, πέντε μπάνια, ένα μεγάλο σαλόνι με τζάκι και μία επίσημη τραπεζαρία.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η ανακαινισμένη κουζίνα περιλαμβάνει μια γωνιά πρωινού καθώς και ένα οικογενειακό δωμάτιο. Αλλά, το μεγαλύτερο ατού του σπιτιού είναι η θαυμάσια βεράντα με θέα στον ωκεανό.

Ο Χάμετ γεννήθηκε στις 18 Νοεμβρίου 1962 στο Σαν Φρανσίσκο και μεγάλωσε στην πόλη, στην οποία έπιασε και για πρώτη φορά στα χέρια του τον έρωτα της ζωής του, την κιθάρα.


Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *