Αμετακίνητη για Λαΐφη η Ανόρθωση, «τρέχουν» άλλες υποθέσεις στην ΑΕΚ

1Λίγες μέρες απέμειναν για την έναρξη της προετοιμασίας της ΑΕΚ, το ερχόμενο Σάββατο, και οι «κιτρινόμαυροι» τρέχουν τις μεταγραφικές εκκρεμότητες που υπάρχουν.

Στάσιμο παραμένει το θέμα του Κωνσταντίνου Λαΐφη. Η Ανόρθωση είναι κατηγορηματική και δεν προτίθεται να παραχωρήσει τον 23χρονο μέσο με λιγότερα χρήματα από τις 600.000 ευρώ που προβλέπονται ως ρήτρα στο συμβόλαιό του. Η πρώτη πρόταση της ΑΕΚ απείχε πολύ από τις απαιτήσεις των Κύπριων (150.000 συν δύο παίκτες) και το θέμα δείχνει να έχει «παγώσει». Ο Γκόικο Κάτσαρ και ο Μπρούνο Ζουκουλίνι παραμένουν στα υπόψη της «Ένωσης».

Από εκεί και πέρα, στην ΑΕΚ θέλουν να προχωρήσουν και τις άλλες υποθέσεις. Προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση σέντερ φορ, με τον Μίλαν Τζούριτς, για τον οποίο ταξίδεψε στη Σερβία ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, να παρουσιάζει δυσκολίες λόγω των απαιτήσεων της Τσεζένα και της προτεραιότητας του παίκτη για να παίξει σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ο Ιμπραΐμα Μπαλντέ που έμεινε ελεύθερος από την Κράσνονταρ είναι σταθερά στα υπόψη, αλλά είναι «αλμυρός».

Όσον αφορά στον αριστερό μπακ, πρώτη επιλογή είναι ο 27χρονος Σενεγαλέζος Σεΐχ Εμπένγκουε της Ρεν, αλλά υπάρχουν και εναλλακτικές. Η ΑΕΚ θέλει να πάρει παίκτη για τη θέση, προκειμένου να έχει μία έξτρα λύση, αλλά δεν «καίγεται» να το κάνει εδώ και τώρα, όπως συμβαίνει με τη θέση του φορ.

Με την επιστροφή των Δημήτρη Μελισσανίδη από τη Μύκονο, Ντούσαν Μπάγεβιτς από το Μόσταρ και Τιμούρ Κετσπάγια από την Κύπρο, θα «τρέξουν» οι εξελίξεις.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *