ΑΜΕΤΑΝΌΗΤΟΙ ΠΡΟΔΌΤΕΣ ΤΟΥ ΈΘΝΟΥΣ!

Όσοι άκουσαν προσεκτικά τις δηλώσεις του αχαρακτήριστου δημάρχου της Θεσσαλονίκης θα πρέπει να κατάλαβαν καλά πως πλησιάζει η ώρα, που η Νύμφη του Θερμαϊκού θα αλλάξει γεωγραφικά σύνορα.

Την προβοκατόρικη καιανθελληνική δήλωση του δημάρχου -αποκάλεσε ευθέως τα Σκόπια ως “Μακεδονία”- ακολούθησε η ακόμα χειρότερη διευκρίνησή του: «Αυτό τονπερίεργο θόρυβο που δημιουργήθηκε επειδή είπα τα Σκόπια “Μακεδονία”, τον περνάω παγερά αδιάφορος διότι η αναζωπύρωση τέτοιων περιστατικών μόνο κακό κάνει σε αυτή την προσπάθεια ανάπτυξης καλύτερων σχέσεων. Κάθε προσπάθεια σπίλωσης αυτής της κατάστασης είναι και εθνικά επικίνδυνη διότι η θέση της Ελλάδας είναι μια συνθέτη ονομασία. Όταν έχουμε τους εθνοκάπηλους οι οποίοι λένε αυτό είναι και τίποτα άλλο, το μόνο που καταφέρνουν είναι να κρατάνε στην επιφάνεια μια διαμάχη, που πρέπει να πάψει. Το θέμα με όλα τα βρισίδια που ακούω με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Το ταξίδι [σημ. ΜΒΒ: στα Σκόπια] ήταν συνέχεια της επίσκεψης του υπουργού Dimitrov, [σημ. ΜΒΒ: αναφέρεται στον Nikola Dimitrov, υπουργό των Εξωτερικών των Σκοπίων] στη Θεσσαλονίκη. Έρχονται πάνω από ένα εκατομμύριο Σκοπιανοί στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, είτε για διακοπές, είτε για διασκέδαση. Όταν λέμε ότι θέλουν να γίνουμε Μητρόπολη των Βαλκανίων δεν γίνεται αυτό με τα λόγια. Πρέπει να αναπτύσσεις καλές σχέσεις και να είσαι μπροστά».

Πρωτίστως και εντελώς φασιστικά είχε φροντίσει να τονίσει στους δημοσιογράφους πωςδεν θα δεχθεί ερωτήσεις και να αρκεστούν σε ό,τι έχει να πει εκείνος. Βλέπετε ο “προοδευτικός” δήμαρχος της Θεσσαλονίκης εξαντλεί την πρόοδό του στα σκουλαρίκια και στα χαϊμαλιά, που προφανώς δεν τιμούν ούτε την προχωρημένη ηλικία του, ούτε τον θεσμικό ρόλο που του έχει αναθέσει ο λαός της πόλης του Αγίου Δημητρίου.

Μπορεί να μη δέχθηκε ερωτήσεις ο δήμαρχος, ωστόσο οφείλει να αποσαφηνίσει τι εννοεί χαρακτηρίζοντας ως “εθνικά επικίνδυνη” την μάχη, που δίνουμε κάποιοι -ελάχιστοι πια- προσπαθώντας να μην χρησιμοποιηθεί καθόλου ο όρος Μακεδονία στην ονομασία του κράτους-κατασκευάσματος των Δυτικών. Ποιο “έθνος” ζημιώνεται; Σίγουρα όχι η Ελλάδα! Οπότε; Για ποιους ανησυχεί ο άνθρωπος, που αρνήθηκε -παρά την θεσμική υποχρέωσή του- να παραστεί στην μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου;

Σίγουρα πολλοί από τους πολιτικάντηδες βλέπουν με καλό μάτι την δημιουργία του ευρύτερου κράτους της Μακεδονίας, με πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη. Η χρόνια αντιπαράθεση -που έντεχνα καλλιεργήθηκε και διατηρήθηκε τόσα χρόνια από ανθέλληνες- ενδεχομένως να αποτελέσει στο άμεσο μέλλον αιτία πόλωσης και διχασμού.

Ήρθε η ώρα όπου οι μάσκες πέφτουν και όλοι μας θα φανούμε ποιοι είμαστε πραγματικά. Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου, όπου θα κριθούν οι προθέσεις μας, οι προφάσεις μας, η ιδεολογία μας, ο αγώνας μας. Η Πατρίδα κινδυνεύει από προδότες πολιτικούς, που δεν διστάζουν ανερυθρίαστα να ομολογούν πως υπηρετούν κάτι άλλο και όχι την Ελλάδα.

Ή αυτοί θα φύγουν από την διακυβέρνηση της Χώρας, ή η Ελλάδα μας θα παραδοθεί από τους σύγχρονους Εφιάλτες στους αλλόφυλους έναντι ψιχίων…

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *