Αμύθητη «περιουσία» άφησε στο «μυστικό υπόγειο» του ο Prince

1Μια αμύθητη περιουσία άφησε πίσω του ο αδικοχαμένος ποπ σταρ Prince , σύμφωνα με την Daily News, που αποκαλύπτει ότι στο μυστικό του υπόγειο βρίσκονται χιλιάδες ακυκλοφόρητα τραγούδια.

Ολη η «μουσική του περιουσία» βρίσκεται στο μυστικό υπόγειο του σπιτιού του και είναι τόσο μεγάλη που θα μπορούσε να τροφοδοτήσει δίσκους για τον επόμενο αιώνα.

Το 70% της μουσικής που δημιούργησε ο Prince δεν κυκλοφόρησε ποτέ, σύμφωνα με τα όσα είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στον Guardian και το BBC συνεργάτης του πριν από ένα χρόνο.

Αν και στα 40 περίπου χρόνια της καριέρας του είχε κυκλοφορήσει 39 studio album, 4 live albums, 13 EPs και 104 single τα καλύτερα κομμάτια του αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων όπως υποστηρίζουν οι φίλοι του βρίσκονται ακόμα κλειδωμένα στο κρυφό «the vault» του σπιτιού του.

Σύμφωνα με τον Alan Leeds, ο Prince σκόπευε να «κάψει» τα πάντα στο υπόγειο. Ο ίδιος υποσχόταν σε ένα βίντεο του στο YouTube ότι θα κυκλοφορούσε το 2013 ότι καλύτερο υπήρχε στο «the vault», πράγμα όμως που δεν έγινε ποτέ.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *