Ανέκδοτο – ο ταξιτζής

5Ήταν μια φορά ένας τύπος και ήθελε να πάει απο Λάρισα μέχρι Θεσσαλονίκη με ταξί. Μπαίνει μες στο ταξί και στα μισά του δρόμου βλέπει ότι δεν είχε αρκετά λεφτά μαζί του, και λέει στον ταξιτζή ρε μεγάλε έχω μόνο 20 ευρώ μαζί μου φτάνουν να με πας μέχρι Θεσσαλονίκη.

Τα παίρνει με τι μια ο ταξιτζής και του λέει βέβαιος όχι θα σε παρατήσω εδώ πέρα και κάνε ότι θέλεις. Μα του λέει ο τύπος είναι νύχτα πώς να πάω μέχρι εκεί, δεν με νεάζει του λέει ο ταξιτζής του παίρνει τα 20 ευρώ και την κοπανάει, νύχτα σκοτάδι με τα χίλια δυο ζόρια κατάφερε και πήγε μέχρι Θεσσαλονίκη.

Μια άλλη φορά που ήθελε να πάει πάλι, πάει στα ταξί και βλέπει τον ταξιτζή που τον είχε παρατήσει στα μισά να είναι τελευταίος.

Πάει στον πρώτο ταξιτζή του λέει μεγάλε θέλω να πάω μέχρι Θεσσαλονίκη και άμα μου πάρεις και μια πίπα θα σου δώσω 50 ευρώ παραπάνω. Τι λες ρε του λέει εκνευρισμένος ο ταξιτζής και τον πετάει έξω απο το ταξί.

Πάει στον δεύτερο του λέει μεγάλε θέλω να πάω μέχρι Θεσσαλονίκη και άμα είσαι καλός μαζί μου και μου πάρεις μια πίπα θα σου δώσω 50 ευρώ παραπάνω. Πώς είπες του λέει τι νομίζεις πώς είμαι κανένας πούστης τον παίρνει και αυτός με τις κλοτσιές έξω απο το τάξη.

Σε όλους το ίδιο έλεγε και όλη τον πετούσαν έξω, μέχρι που φτάνει σε αυτόν που τον είχε παρατήσει στη μέση του δρόμου. Του λέει θέλω να πάω μέχρι Θεσσαλονίκη, λεφτά έχεις πετάγεται ο ταξιτζής, βέβαιως του λέει ο τύπος και έχεις ένα πενηντάρικο παραπάνω αν τώρα που θα φύγουμε χαιρετίσεις τους συναδέλφους σου.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *