Αναβάθμιση τηλεοπτικού ήχου με τη βοήθεια του Beosound Stage

Αναβάθμιση τηλεοπτικού ήχου με τη βοήθεια του Beosound Stage

To Beosound Stage υπόσχεται τη ριζική αναβάθμιση του ήχου από οποιαδήποτε τηλεόραση, χωρίς να είναι ανάγκη να επενδύσει κανείς σε ένα πολύπλοκο σετ ηχείων.

Το BeoSound Stage είναι ένα από τα τελευταία δημιουργήματα της Bang & Olufsen και εκμεταλλεύεται όλες τις τεχνολογικές καινοτομίες της εταιρείας, στο σώμα ενός soundbar, με σκοπό του να προσφέρει ηχητική εμπειρία ανάλογη ενός ολοκληρωμένου συστήματος home cinema. Στο εσωτερικό του, το Beosound Stage έχει 11 διαφορετικά ηχεία, με ενισχυτή ισχύος 50 Watt. Υπάρχουν τρία tweeters, δύο μεσαία ηχεία και τέσσερα woofers. Μπορεί να λειτουργήσει με ασύρματη σύνδεση Bluetooth, ενώ με την κάθε τηλεόραση μπορεί να συνδέεται μέσω HDMI. Παράλληλα, προσφέρει σύνδεση Chromecast και AirPlay.

Οι διαστάσεις του είναι 110x17x7.7 εκατοστά, καταλαμβάνοντας τον χώρο που αντιστοιχεί σε μία τηλεόραση 50 ιντσών, επομένως ακολουθεί πιστά τις σχεδιαστικές επιταγές του μινιμαλισμού που το κάνουν να ταιριάζει σε οποιοδήποτε σαλόνι. Σε δοκιμές που έγιναν, οι συμμετέχοντες μιλούν με εξαιρετικά θετικά λόγια για την ποιότητα του ήχου που προσφέρει το νέο δημιούργημα της Bang & Olufsen.

O σχεδιασμός της μονάδας και η υφασμάτινη επένδυση του αποπνέουν έναν premium αέρα, κάτι που περιμένει κανείς από μία συσκευή που φέρει την υπογραφή της Bang & Olufsen. Η τιμή του, παρόλα αυτά, δεν ξεπερνά τα όρια, αγγίζοντας στην πιο ακριβή του εκδοχή τα 2600 δολάρια στις ΗΠΑ. Μαζί με το Beosound Stage, η Bang & Olufsen, παρουσίασε και την εντυπωσιακή τηλεόραση Beovision Harmony, με διαγώνιο 77 ιντσών και ένα πάνελ LG C9, τεχνολογίας OLED, το οποίο έχει συνολικό πάχος 8 χιλιοστών.

Στο κάτω μέρος, υπάρχει ένα σετ ηχείων της Bang & Olufsen, το οποίο μπορεί να αναδιπλωθεί μαζί με την τηλεόραση και να μικρύνει τον χώρο που καταλαμβάνει σε ένα σαλόνι. Το σύστημα αποτελείται από ηχεία συνολικής ισχύος 450 Watt και είναι περιττό να σημειωθεί ότι προσφέρει ποιότητα εικόνας 4Κ.

Προτεινόμενα για εσάς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑnaftemporiki.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *