Ανακάλυψαν πυραμίδες «κρυμμένες» στο βυθό της θάλασσας – Κατάλοιπα της Ατλαντίδας; (φωτό, βίντεο)

Δεν είναι λίγοι αυτοί που αναζητούν τα διάφορα μυστικά του πλανήτη, φτιάχνοντας παράλληλα ποικίλες θεωρίες που «παραγκωνίζονται» από τη πλειοψηφία των ανθρώπων. Όμως, το συγκεκριμένο ντοκουμέντο αποτελεί τροφή για… σκέψη.
Η γνωστή SecureTeam10 ανέβασε το νέο της υλικό στο YouTube και έχει έτοιμη φυσικά και μια θεωρία να υποβαστάξει την ανακάλυψη.
Οι δυο πυραμίδες, μας λένε, εντοπίστηκαν στα ανοιχτά των ακτών της Φλόριντα, κοντά στις Μπαχάμες, από κανέναν άλλο παρά τον γνωστό κυνηγό εξωγήινων Scott Waring, ο οποίος τις βρήκε ψάχνοντας για ανωμαλίες στο Google Earth.

Όπως είπε ο ίδιος: «Ανακάλυψα αυτές τις δύο πυραμίδες στον πάτο του ωκεανού κοντά στο νησάκι New Providence, που δεν είναι μακριά από τη Φλόριντα. Οι γραμμές των πυραμίδων ξεχωρίζουν εύκολα και είναι απόδειξη πως τα γύρω νησιά κατοικούνταν κάποτε από αρχαίους Μάγια και Αζτέκους».
Κι ενώ τόσο ο αφηγητής όσο και ο συνωμοσιολόγος αποδέχονται πως δεν πρέπει να είναι έργο εξωγήινου πολιτισμού, πιστεύουν πως μπορεί να είναι ακόμα και μέρος της χαμένης Ατλαντίδας.
Άλλοι πάλι λένε πως είναι απλώς κοραλλιογενείς σχηματισμοί ή βράχοι του πυθμένα, ποιος να πει ωστόσο με σιγουριά;
Δείτε το βίντεο: Labels Αποκαλύψεις Loading… Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση
Article Source – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *