Ανακοινώνεται το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη μέρα παρουσιάζει σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσία όλων υποψηφίων βουλευτών σε μεγάλη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο «Ελληνικός Κόσμος. Αναμένονται επίσης οι τελικές ανακοινώσεις για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Χθες, ο πρόεδρος της ΝΔ είχε τετ α τετ με τη Γερμανίδα καγκελάριο Αγκελα Μέρκελ, στο περιθώριο της συνόδου του ΕΛΚ στις Βρυξέλλες.

Στη συνάντηση, που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, σύμφωνα με πηγές της Πειραιώς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε στην Αγκελα Μέρκελ τους βασικούς άξονες του κυβερνητικού σχεδίου που θα υλοποιήσει, «εφόσον οι πολίτες εμπιστευθούν τη διακυβέρνηση της χώρας στη Ν.Δ.».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε ακόμα με τον Νίκο Αναστασιάδη, ο οποίος τον ενημέρωσε για την αυξανόμενη τουρκική προκλητικότητα στην Κύπρο και εντός της κυπριακής ΑΟΖ. Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε την ανάγκη η Ευρώπη να επιβάλει κυρώσεις στην Τουρκία, αν η τελευταία εμμείνει στην παραβίαση του διεθνούς δικαίου, θέση που υπογράμμισε και προσερχόμενος στη σύνοδο, υπογραμμίζοντας ότι τέτοιου τύπου προκλήσεις θα πρέπει να αντιμετωπιστούν σε ευρωπαϊκό επίπεδο. «Είναι η ώρα για πράξεις, όχι μόνο για λόγια», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή άρθρου – kathimerini.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *