Αναστασίου: “Να αποφύγουμε την πίεση του Ολυμπιακού”

Αναστασίου: "Να αποφύγουμε την πίεση του Ολυμπιακού"

Ο Γιάννης Αναστασίου τόνισε στην κάμερα των καναλιών Novasports, πως η αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Ολυμπιακό θα είναι αρκετά δύσκολη για την ομάδα του. Αναλυτικά όσα είπε κόουτς των Περιστεριωτών.

Ο προπονητής του Ατρομήτου, Γιάννης Αναστασίου μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports, στάθηκε στο τι θα πρέπει να διορθώσει η ομάδα του σε σχέση με τα προηγούμενα ματς ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για την 10η αγωνιστική.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Παίζουμε με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, μία ομάδα που παίζει Champions League, αυτά τα στοιχεία κάνουν ιδιαίτερο το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει στο Καραϊσκάκης ότι είναι πάρα πολύ δυνατός, από την άλλη είναι ένα παιχνίδι που ξέρουμε ότι πρέπει να παίξουμε.

Χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι και να αποφύγουμε αβίαστα λάθη που κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Δικές μας ελλείψεις στα προηγούμενα ματς έδωσαν το δικαίωμα στον αντίπαλο να μας απειλήσει. Θα θέλει μεγαλύτερη προσοχή, δουλεύουμε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ώστε να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι.

Θα κριθεί στο ότι ο Ολυμπιακός θα μπει δυνατά στο παιχνίδι, θα πρέπει να είμαστε ήρεμοι ώστε να αποφύγουμε την πίεση. Θα χρειαστεί συγκέντρωση, πειθαρχία, καλή οργάνωση, αποτελεσματικότητα και αποφασιστικότητα στις μονομαχίες, όταν θα μας πιέζει ο Ολυμπιακός. Να έχουμε το καθαρό μυαλό να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις και να αποφύγουμε τα λάθη".

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *