Ανατροπή με Σκλαβενίτη! «Σπάει» τον κανόνα της εταιρείας και ανοίγει αυτή την Κυριακή

Aκόμη και την δυνατότητα που έδωσε ο νόμος για την δυνατότητα λειτουργίας των εμπορικών 8 Κυριακές τον χρόνο η διοίκηση της Σκλαβενίτης δεν την αξιοποίησε τονίζοντας ότι η Κυριακή είναι αργία και ημέρα ξεκούρασης για τους εργαζόμενους της.

Ακόμη και το δέλεαρ απόκτησης των υπερμάρκετ της Carrefour – ιδανικών για ψώνια την Κυριακή – αλλά και η πίεση από τις τράπεζες – πιστωτές να ανοίγουν τα καταστήματα της αλυσίδας τις Κυριακές δεν έχουν καταφέρει να κάμψουν τις αντιστάσεις της οικογένειας Σκλαβενίτη.

Αυτό το Ποτέ την Κυριακή, «σπάει» σε μία μοναδική περίπτωση και αφορά στο υπερμάρκετ στο εκπτωτικό πάρκο McArthurGlen στα Σπάτα. Το κατάστημα Σκλαβενίτης αναγκάζεται να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση καθώς δεν μπορεί να κάνει αλλιώς μιας και ο κανονισμός του πάρκου προβλέπει όλα τα καταστήματα να ακολουθούν μία ενιαία πολιτική ωραρίου και λειτουργίας.

Αντίθετα σε άλλα εμπορικά κέντρα η Σκλαβενίτης δεν πρόκειται να ανοίξει τα καταστήματα της τη Κυριακή. Χαρακτηριστικότερη περίπτωση είναι αυτή του εμπορικού κέντρου Avenue στο Μαρούσι όπου το υπερμάρκετ Σκλαβενίτης αποτελεί και τον πυρήνα του, αλλά και του Athens Mall και του Athens Heart όπου η Σκλαβενίτης διαθέτει καταστήματα.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *