ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΚΑΡΟΥΔΗΣ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα υφίσταται δικηγορικό γραφείο το οποίο στηρίζει τους πελάτες του όχι μόνο όσον αφορά την αποζημίωση την οποία δικαιούται αλλά και τους βοηθάει για την αποκατάσταση της υγείας τους τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. 

Αποτελούμε εξειδικευμένο δικηγορικό γραφείο με μοναδική ενασχόληση την αντιμετώπιση του τροχαίου ατυχήματος και των συνεπειών του.

Σκοπός του γραφείου μας δεν είναι μόνο η διεκδίκηση αποζημίωσης αλλά και η αποκατάσταση στο βαθμό του εφικτού της υγείας του πελάτη μας.

Είμαστε το μοναδικό δικηγορικό γραφείο στην Ελλάδα το οποίο παρέχουμε πλήρη ιατρική υποστήριξη στους πελάτες μας καθώς και εξειδικευμένους πραγματογνώμονες του Πρωτοδικείου Αθηνών.

Βασική αρχή μας ο πελάτης να μείνει ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες μας για να μας συστήσει σε ένα φίλο του σε ένα γνωστό του.

Στόχος μας η όσον δυνατόν μεγαλύτερη αποζημίωση για τους τραυματίες καθώς ο πόνος και η ταλαιπωρία που υφίσταται ένας τραυματίας τόσο σωματική όσο και ψυχική , δίχως να φταίει ο ίδιος θα πρέπει να αποζημιωθεί στο μέγιστο.

Είμαστε δίπλα στους πελάτες μας και αυτό τους το αποδεικνύουμε εμπράκτως τόσο με τις καθημερινές δικαστικές μάχες ενώπιον των Δικαστηρίων με στόχο την προάσπιση των δικαιωμάτων των πελατών μας όσο και με τις καθημερινές δύσκολες και πολύωρες διαπραγματεύσεις με τις ασφαλιστικές εταιρείες για την επίτευξη δίκαιων εξώδικων συμβιβασμών.

 

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τηλέφωνο: 2155650470   Email: info@sakaroudis.gr

Διεύθυνση: Ευελπίδων 65, Αθήνα

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *