“Αν ο Γιόκιτς δεν θέλει να παίξει, εγώ δεν θα τον καλούσα ποτέ ξανά”

"Αν ο Γιόκιτς δεν θέλει να παίξει, εγώ δεν θα τον καλούσα ποτέ ξανά"

Ο τέως πρόεδρος της Ομοσπονδίας μπάσκετ της Σερβίας τόνισε ότι δεν θα καλούσε τον Νίκολα Γιόκιτς στην εθνική ομάδα, εάν ο σέντερ των Νάγκετς αρνηθεί να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Ο Νίκολα Γιόκιτς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να απουσιάσει από την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας και κάποιοι στην Σερβία δεν είδαν με καλό μάτι αυτή τη δήλωση. Ένας εξ αυτών ήταν και ο τέως (από το 2007 έως το 2011) πρόεδρος της Ομοσπονδίας μπάσκετ της χώρας.

"Η Σερβία τον χρειάζεται τώρα. Μπορούμε να κατακτήσουμε ακόμα και το χρυσό μετάλλιο. Αν ο Γιόκιτς όμως ή οποιοσδήποτε άλλος δεν θέλει να παίξει, εγώ δεν θα τον καλούσα ποτέ ξανά στην εθνική ομάδα. Η σχέση του με την εθνική ομάδα θα είχε τελειώσει. Ας δούμε όμως πρώτα που θα καταλήξει αυτή η ιστορία", τόνισε ο Ντράγκαν Κάπιτσιτς στην Srpski Telegraf.

Χωρίς τον μεγάλο της σταρ, τον Πάου Γκασόλ, θα παραταχθεί στην Κίνα και η Ισπανία. Κάτι όμως που ήταν λίγο έως πολύ αναμενόμενο. Ο σέντερ των Μπακς τραυματίστηκε σοβαρά κατά την διάρκεια της κανονικής περιόδου και όπως ενημέρωσε τον Σέρτζιο Σκαριόλο, δεν θα είναι σε θέση να ενισχύσει την εθνική ομάδα τον Σεπτέμβριο.

Photo credits: AP Photo/David Zalubowski

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *