Αν πιστεύεις στα φαντάσματα, ΜΗ δεις αυτές τις 11 φωτογραφίες.

Πιστεύετε στα φαντάσματα; Μπορεί ναι. Μπορεί και να τα θεωρείτε όλα αυτά ψευδαισθήσεις και δεισιδαιμονίες. Το μόνο σίγουρο είναι πως η αλήθεια βρίσκεται εκεί έξω και πως εμείς ίσως και να μην την ξέρουμε…

Οι παρακάτω 11 φωτογραφίες αποτελούν τρανή απόδειξη πως φαντάσματα υπάρχουν. Γι” αυτό σας προειδοποιούμε: Αν πιστεύετε στο μεταφυσικό, ΜΗΝ τις δείτε. Θα μείνετε άυπνοι το βράδυ!

1. Στοιχειωμένοι επισκέπτες

Κανείς δεν είχε αντιληφθεί αυτή την αέρινη φιγούρα. Δε φάνηκε ποτέ σε καμία κάμερα ασφαλείας. Έγινε ορατή μόνο στη φωτογραφία που βλέπετε.

2. Το φάντασμα του Λόρδου Combermere

Εκ πρώτης όψεος δε φαίνεται τίποτα περίεργο. Δείτε, όμως, προσεκτικά στην καρέκλα. Ο λόρδος δείχνει να μη θέλει να αποχωριστεί τη θέση του.

3. Το φάντασμα του παππού

Μια γυναίκα τράβηξε φωτογραφία τη γιαγιά της, το 1997. Όταν την εμφάνισε, διαπίστωσε πως πίσω της απεικονίζονταν και ο παππούς της, ο οποίος είχε πεθάνει το 1984!

4. Το φάντασμα της φάρμας

Ο φωτογράφος Neil Sandbach πήρε κάποιες λήψεις μιας βρετανικής φάρμας και διαπίστωσε την παράξενη φιγούρα στο βάθος. Οι κάτοικοι του σπιτιού, του δήλωσαν πως έβλεπαν την ίδια μορφή μερικές μέρες το μήνα.

5. Το φάντασμα του πιλότου

Σε αυτή τη φωτογραφία των πιλότων της Royal Air Force μπορεί κανείς να διακρίνει κι έναν που είχε χάσει τη ζωή του λίγες μέρες νωρίτερα…

6. Το φάντασμα του πίσω καθίσματος

Ο Mabel επισκέφτηκε τον τάφο της μητέρας του Εllen. Στην επιστροφή, η Εllen καθόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου!

7. Ένας cowboy χωρίς πόδια

Με μια πρώτη ματιά, φαίνεται πως πίσω από αυτόν τον cowboy βρίσκεται ένας άνθρωπος. Αν, όμως, δούμε καλύτερα, θα παρατηρήσουμε πως δεν υπάρχουν πόδια!

8. Το φάντασμα ενός μωρού

Αυτή που τράβηξε τη φωτογραφία είχε πάει να επισκεφθεί τον τάφο της κόρης της. Μέχρι την ώρα που εμφάνισε το φιλμ, δεν είχε δει κανένα μωρό. Ισχυρίζεται, μάλιστα, πως το παιδί της φωτογραφίας δεν είναι η κόρη της…

9. Το παιδί του τρένου…

Η φωτογραφία τραβήχτηκε μετά από ένα τρομερό δυστύχημα στο San Antonio, όπου παιδιά χτυπήθηκαν από τρένο.

10. Το φάντασμα της σκάλας

Μια γυναίκα κρατά την κουπαστή της σκάλας. Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί στο Εθνικό Ναυτικό Μουσείο του Γκρήνουιτς στη Βρετανία.

11. Η κυρία του Raynham Hall

Η φωτογραφία τραβήχτηκε το 1936. Λέγεται πως η αέρινη φιγούρα ανήκει στην Dorothy Townsend, την ιδιοκτήτρια του Raynham Hall.

Πηγη masternews

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *