Τελευταία Νέα

Απίστευτες εικόνες στην Ιαπωνία. Χιμπατζής το έσκασε και κρεμόταν από καλώδια ηλεκτρικού ρεύματος… [video]

1Απίστευτες εικόνες κατέγραψε ο φακός τηλεοπτικού καναλιού…
στην Ιαπωνία, όταν σωστικά συνεργεία κλήθηκαν να σώσουν από την ηλεκτροπληξία έναν αρσενικό χιμπατζή που είχε διαφύγει από έναν τοπικό ζωολογικό κήπο.

Ο Τσα-Τσα όπως είναι το όνομα του μεγάλου θηλαστικού, αφού διέφυγε από τον ζωολογικό κήπο, κατευθύνθηκε στην κοντινή πόλη Σεντάι η οποία θα φιλοξενήσει την σύνοδο των 7 πλουσιότερων κρατών των Μάιο.

Οι τηλεοπτικές κάμερες δείχνουν τον Τσα-Τσα να βρίσκεται στην κορυφή μιας κολώνας ηλεκτρισμού, φωνάζοντας και χειρονομώντας στους υπαλλήλους του ζωολογικού κήπου που βρίσκονται από κάτω.

Για να τον κατεβάσουν οι ειδικοί αποφάσισαν να τον ναρκώσουν με ειδική βολή. Όμως ακόμα και τότε ο Τσα-Τσα δεν παρέδωσε τα όπλα, και έμεινε να κρέμεται στο κενό, αρνούμενος να συνεργαστεί.

Τα συνεργεία τότε αποφάσισαν να τον περιμένουν να πέσει, κάτι που έγινε λίγα λεπτά αργότερα, όταν το ναρκωτικό τελικά επέδρασε στον χιμπατζή και δεν μπορούσε πλέον να κρατηθεί από τα καλώδια του ηλεκτρισμού. Και τελικά όπως βλέπουμε πέφτει από ύψος στην κουβέρτα που έχουν στήσει από κάτω του τα σωστικά συνεργεία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την περιοχή, το ζώο δεν τραυματίστηκε και επανήλθε από την ύπνωση χωρίς προβλήματα, ενώ οι αρχές του ζωολογικού κήπου ερευνούς τις συνθήκες τις διαφυγής του.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *