Απίστευτες ύβρεις Σφακιανάκη για Μελίνα Μερκούρη και Ρέμο

1Ο Νότης Σφακιάνάκης προκαλεί πάλι με δηλώσεις του, καθώς αυτή τη φορά αποκάλεσε δημόσια τη Μελίνα Μερκούρη «Θεά του κ@λου», ξεπερνώντας για πολλούς κάθε όριο σεβασμού και ευπρέπειας.

Την ώρα που βρισκόταν στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται, αισθάνθηκε την ανάγκη να πει κάποια πράγματα στο κοινό του. Ο τραγουδιστής άστραψε και βρόντηξε εναντίον Ρέμου και Παντελίδη ενώ έφτασε στο σημείο να υβρίσει την αείμνηστη Μελίνα Μερκούρη.

«Επειδή είχαν έρθει τις προάλλες 2 τραγουδιστές και ξέρετε όλους τους τραγουδιστές τους ονομάζουν καλλιτέχνες κατά λάθος όμως έτσι γιατί καλλιτέχνης δεν είναι ο τραγουδιστής Υπάρχει και τραγουδιστής ο οποίος έχει κάνει και κομμάτι της πλάκας. Τώρα τα ίδια και όμοια όλοι μαζί στο ίδιο καφενείο; Δεν είμαστε ισα και όμοια τα πρωτότυπα και τα κακέκτυπα ένα και το αυτό δεν μπορεί να γίνει. Όλους αυτούς που σαλιαρίζουν ή γλύφουν και μετά σε μαχαιρώνουν από πίσω να μην τους κάνουμε παρέα.

Γι αυτό τον λόγο συμπεριφέρθηκα και τις προάλλες όπως συμπεριφέρθηκα. Απλά χαιρέτησα και αρκετό ήταν. Χαιρέτησα τον Αντώνη τον Ρέμο και αρκετό ήταν διότι τους ανθρώπους που από την μία μέρα στην άλλη δεν καβαλάνε καλάμι αλλά καβαλάνε μια μπαμπού κατασκευή που αποτελείτε από 4-5 μεγάλα μπαμπού και την βάζουν ανάμεσα στα σκέλια τους και παίρνουν φόρα και μας γ@@@@ε όλους θα πρέπει κάποια στιγμή να τους σταματήσουμε να μην συμβαίνει αυτό».

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στη Μελίνα Μερκούρη με λόγια άκρως υποτιμητικά.
«Στο δικό μου σπίτι πετάνε άνθη στων άλλων καρέκλες και ότι θέλουν Πήγα στον Παρθενώνα και ήθελα να φουντάρω. Είναι μέγιστη ντροπή από το 1992 τα κοπρόσκυλα που διαφεντεύουν τις τύχες μας λέγεται Μελίνα Μερκούρη και τα ρέστα η Θεά.. του κ@@@υ!»

Πηγη athensgo

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *