Απίστευτη ανατροπή από το -29 από τη Ντιζόν!

Απίστευτη ανατροπή από το -29 από τη Ντιζόν!

Αδιανόητα πράγματα έγιναν στα playoffs του γαλλικού πρωταθλήματος, με τη Ντιζόν να ανατρέπει διαφορά 29 πόντων κόντρα στη Στρασμπούρ και να παίρνει τη νίκη με 89-85 στην παράταση!

Η Ντιζόν θύμιζε… Κλίπερς! Πριν περίπου ένα μήνα οι Κλίπερς επέστρεψαν από το -31 κόντρα στους Γουόριορς και πήραν τη νίκη στο Game 2 του πρώτου γύρου των playoffs. Στον δεύτερο αγώνα του πρώτου γύρου των γαλλικών playoffs, η Ντιζόν επέστρεψε λοιπόν από το -29 κόντρα στην Στρασμπούρ – εκτός έδρας – και πήρε τη νίκη με 89-85 στην παράταση και μαζί την πρόκριση στα ημιτελικά με 2-0 νίκες!

Η Ντιζόν – την οποία αντιμετώπισε η ΑΕΚ στην φάση των ομίλων – βρέθηκε πίσω στο σκορ με 22-51 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Δεν τα παράτησε όμως, παρά με τρελή αντεπίθεση ισοφάρισε σε 75-75 και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση, όπου και πήρε τη νίκη!

Ο Αξέλ Ζουλιέν με 28 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Ράιν Πίρσον να προσθέτει 24 πόντους. Για τους ηττημένους, οι Μάικ Γκριν (πέρυσι αγωνίστηκε στην ΑΕΚ) και Τζάρελ Έντι είχαν από 17 πόντους.

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *