Απίστευτο: Έβγαλε βόλτα τις γυναίκες του με λουράκι… σαν σκυλάκια (εικόνες)

1Tον τρόπο να προκαλεί έχει βρει ο Αυστραλός Χιου Χέφνερ. Παρά το γεγονός ότι ποστάρει αναρίθμητες φωτογραφίες του από τη χλιδάτη ζωή του που την διανθίζουν πολλές γυναίκες, μια πρόσφατη φωτογραφία που ανήρτησε στάθηκε η αφορμή για να ξεσπάσει… σάλος.

Ειδικότερα, ο Τράβερς Μπεϊνόν γνωστός και ως Candyman, πόσταρε μια φωτογραφία μαζί με έναν άλλον άνδρα. Το θέμα δεν είναι αυτό αλλά ότι και οι δυο τους έχουν βγάλει τις γυναίκες τους έξω με… λουριά. Συγκεκριμένα, οι νεαρές που περπατούν στα τέσσερα, φορούν τα μαγιό τους και οι δυο άνδρες της παρέας κρατούν τα κορδονάκια πλάτης του σουτιέν τους σαν λουράκι σκύλου.

Με αφορμή αυτή τη φωτογραφία αλλά και άλλες παρόμοιες που δείχνουν τα παιδιά του και την σύζυγό του να ζουν στο ίδιο σπίτι με πολλές άλλες γυναίκες που φέρνει o Μπεϊνόν για να διασκεδάζει, έγινε απλά χαμός.

Έτσι, ο Candyman, σε μια προσπάθεια να… μαζέψει την κατάσταση και να καταλαγιάσει τα πνεύματα, πόσταρε μια κανονική οικογενειακή φωτογραφία, με τη γυναίκα και τα παιδιά του στη λεζάντα της οποίας έγραφε: «Δεν υπάρχει τίποτα που να αγαπάω περισσότερο από τα παιδιά μου και την οικογένειά μου».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *