Απίστευτο: Έμαθε πως η γυναίκα του τον απατά… με το χειρότερο τρόπο! (Φωτογραφίες)

xri1Απίστευτος και όμως… πραγματικά τραγικός αποδείχτηκε ο τρόπος με τον οποίο ένας άνδρας έμαθε ότι τον απατά η σύζυγός του.

Αναμφίβολα, πολλοί άντρες μάλλον θα ενθουσιάζονταν αν η όμορφη γυναίκα τους τους έστελνε αισθησιακές φωτογραφίες στο κινητό τους τηλέφωνο.

Ωστόσο, για κάποιους, οι σέξι φωτογραφίες δεν αναστατώνουν απλά την καθημερινότητά τους, αλλά μπορούν να καταστρέψουν μέχρι και τον γάμο τους.

Ειδικότερα, άνδρας κατάφερε να μάθει ότι η γυναίκα του τον απατά χάρη στην εφαρμογή για τα «έξυπνα τηλέφωνα», Snapchat

Η βρετανική εφημερίδα Mirror αναφέρει ότι η γυναίκα η οποία απεικονίζεται στις παρακάτω εικόνες και έχει γίνει γνωστή με το όνομα «Τσέλσι», αποφάσισε να στείλει μερικές σέξι εικόνες στον σύζυγό της, αφού λόγω υποχρεώσεων, βρισκόταν μακριά από το σπίτι της.

Σε αυτό το μήκος κύματος γδύθηκε και αφού έμεινε μόνο με τα εσώρουχά της, πόζαρε με νάζι στον φακό. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας το Snapchat, έστειλε στον σύζυγό της τις φωτογραφίες, τις οποίες και συνόδευσε με το παρακάτω σχόλιο: «Στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Πάω για ύπνο σύντομα».

Το απίστευτο της υπόθεσης; Η γυναίκα ξέχασε μια σημαντική λεπτομέρεια πριν πατήσει το «κλικ» και ο άντρας της παρατήρησε ότι σε μια από τις εικόνες φαίνεται καθαρά ένα ζευγάρι αντρικές μπότες!
Αμέσως ο άντρας επικοινώνησε μέσω SMS με την καλή του για να την ρωτήσει ποιος βρίσκεται μαζί της στο δωμάτιο. Εκείνη, επέμενε πως ήταν μόνης της και έτσι, στο τέλος ο απατημένος σύζυγος της αποκάλυψε πως είδε τις μπότες και ότι ετοιμάζεται να επικοινωνήσει με τον δικηγόρο του προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για το διαζύγιο.

Σημειώνεται πως η ιστορία του ζευγαριού, η οποία δεν έχει εξακριβωθεί, αναρτήθηκε πρώτα στην ιστοσελίδα The Chive.com.

Τα μηνύματα που ακολούθησαν…

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *