Απαλλάχθηκε ο ηθοποιός που κατηγορήθηκε ότι «σκηνοθέτησε» ρατσιστική επίθεση

Απαλλάχθηκε ο ηθοποιός που κατηγορήθηκε ότι «σκηνοθέτησε» ρατσιστική επίθεση

Η αντίδραση του Jussie Smollett μετά τη δικαστική απόφαση

Την απαλλαγή του ηθοποιού Jussie Smollett από όλες τις κατηγορίες σχετικά με μία φερόμενη σκηνοθετημένη επίθεση ρατσιστικού και ομοφοβικού χαρακτήρα που είχε καταγγείλει, αποφάσισε το δικαστήριο όπου εκδικάστηκε η υπόθεση.

Ο Smollett, ένας μαύρος ομοφυλόφιλος ηθοποιός, είχε ισχυριστεί ότι τα ξημερώματα της 29ης Ιανουαρίου έπεσε θύμα επίθεσης στο κέντρο του Σικάγο από δύο άνδρες με καλυμμένα τα πρόσωπα, οι οποίοι του επιτέθηκαν με ρατσιστικές και ομοφοβικές εκφράσεις, του πέταξαν λευκαντικό και του έβαλαν ένα σχοινί γύρω από το λαιμό. Ωστόσο, κατόπιν έρευνας, η αστυνομία του Σικάγο ανακοίνωσε ότι ο ηθοποιός πλήρωσε 3.500 δολάρια σε δύο αδέλφια για να σκηνοθετήσουν την «επίθεση», επειδή ήταν δυσαρεστημένος από τις οικονομικές του απολαβές από το σίριαλ Empire, στο οποίο πρωταγωνιστούσε.

Μετά από την έρευνα της αστυνομίας, ο Smollett από κατήγορος έγινε κατηγορούμενος, δηλώνοντας ωστόσο αθώος σε όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονταν.

Το δικαστήριο ενώπιον του οποίου εμφανίστηκε σήμερα ο ηθοποιός, εξετάζοντας όλα τα στοιχεία και τα γεγονότα γύρω από την υπόθεση και λαμβάνοντας υπόψη την εθελοντική υπηρεσία του Smollett στην τοπική κοινότητα, αποφάσισε να τον απαλλάξει από όλες τις κατηγορίες.

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης, ο Smollett ευχαρίστησε τους υποστηρικτές του, δηλώνοντας: «Είπα την αλήθεια και ήμουν συνεπής σε όλα τα επίπεδα από την πρώτη μέρα. Δεν θα ήμουν γιος της μητέρας μου αν ήμουν ικανός έστω και για μία στάλα από αυτά για τα οποία κατηγορήθηκα».

Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *