Απαράδεκτος ο Γκιστ!

1Το ντόμινο των δυσάρεστων γεγονότων για τον Παναθηναϊκό ξεκίνησε πριν μια εβδομάδα. Το πρώτο τουβλάκι που έπεσε ήταν ο Τζέιμς Γκιστ και μετά ο μηχανισμός είναι προγραμματισμένος για να μην σταματάει! Η ήττα από τον Ολυμπιακό, η συμπεριφορά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, η απόλυση του Ιβάνοβιτς, ο τραυματισμός του Νίκου Παππά… Γεγονότα που μπορεί να είναι άσχετα μεταξύ τους, γεγονότα που μπορεί έτσι κι αλλιώς να συνέβαιναν, αλλά γεγονότα που ξεκίνησαν στις 30 Απριλίου.

Έκτοτε ο Παναθηναϊκός βράζει στο ζουμί του… Και ο Γκιστ; Βράζει και εκείνος, όμως λίγο διαφορετικά. Βράζει από τη ζέστη, βράζει από το λάδι, βράζει και δροσίζεται, βράζει στον Αστέρα! Ο Αμερικανός, ο οποίος δεν έχει πάρει την παραμικρή θέση όλο αυτό το διάστημα για το γεγονός ότι βρέθηκε θετικός σε χρήση ινδικής κάνναβης, δε χαλάει τη ζαχαρένια του και ζει ως celebrity την ώρα που οι πράσινοι ψάχνουν να βρουν τρόπο να σώσουν τη χρονιά και να καλύψουν το κενό του.

Ο Αμερικανός φόργουορντ δεν… παρανόμησε πηγαίνοντας για μπάνιο, ούτε θα ήταν μεμπτό υπό άλλες προϋποθέσεις. Το πρόβλημα είναι τόσο ότι το έκανε ενώ ο κόσμος γύρω του καίγεται και το έκανε σε μέρα αγώνα! Ναι μεν δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής με τον Πανελευσινιακό, αλλά δεν είναι ό,τι πιο τιμητικό για τον ίδιο και πολύ περισσότερο για τους συμπαίκτες του, να είναι στην παραλία μέχρι τις 4μ.μ. κι ενώ τρεις ώρες αργότερα ήταν στο τζάμπολ στην Ελευσίνα!

Πηγη sdna

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *