ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΠΗΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΝΤΑ.

ΣΥΝΑΙΝΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΚΙΚΙΛΙΑ, ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΥ ΜΗ «ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ» ΚΑΙ ΜΗ «ΛΑΪΚΙΣΤΗ» ΚΤΛ κ. ΚΥΡΙΑΚΟΥ. ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝΤΩΝ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ
ο εικονιζόμενος δήθεν μειλίχιος βουλευτής του Σύριζα κ. Μαντάς, πριν πει τη γνώμη του για το θέμα των ληστειών κτλ θρασύτατα και αχαρακτήριστα προσπάθησε να καπηλευθεί το θέμα της Μακεδονίας μας και να τρομοκρατήσει τον Ελληνισμό λέγοντας:
· Θα πρέπει να κλείσουμε το θέμα στα βόρεια σύνορα μας, για να αντιμετωπίσουμε τον εξ ανατολών κίνδυνο.
· Σε επίμονες ερωτήσεις του παρουσιαστή διακρινόμενου πολλαπλώς κ. Παπαδάκη, αν αυτό πρέπει να γίνει εις βάρος των εθνικών μας συμφερόντων, ποιων ο «μειλίχιος» κ. Μαντάς τον χαζό, είπε επανειλημμένα ότι δεν καταλαβαίνει την ερώτηση.
· Παρατηρητέον ότι ο εικονιζόμενος Κικίλιας, της του μη «εθνικιστή», «μη λαϊκιστή» κτλ κ. Κυριάκου ΝΔ, σιωπούσε συναινών προφανώς.
· Προφανώς επίσης οι ανωτέρω ακολουθούν την διαταχθείσα γραμμή τρομοκράτησης του Ελληνισμού από τον Αμερικανό πρέσβη εξ Ουκρανίας.
· Σιωπούσες ήταν επίσης οι εικονιζόμενες αναλύτριες (η μία αριστερά του Ιδρύματος του «εθνάρχη» Καραμανλή και η ετέρα παρ αυτήν, δεν γνωρίζω ποιου «ευαγούς» άλλου ιδρύματος)
· Σιωπών και συναινών προφανώς και ο εικονιζόμενος κάτω αριστερά στη φωτογραφία, ο από καναλίου εις κανάλιο διαφωτιστής μας κ. «Ποντίκης»
Ευριπίδης Μπίλλης Labels Άρθρα, Άρθρα Αναγνωστών Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση
Πηγή – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *