Απιστευτο:Πήγε για δουλειά δύο ώρες ποιο νωρις και τον βαλανε στη φυλακή για 30 ημέρες

4Θα περίμενε κανείς να τον επαινέσουν, ίσως να τον αναδείξουν και υπάλληλο του μήνα… Αντί αυτού όμως, τον έστειλαν στο κελί.
Αυτό συνέβη σε έναν εργαζόμενο στην Τζόρτζια των ΗΠΑ ο οποίος… τόλμησε να πάει δύο ώρες νωρίτερα για δουλειά. Αποτέλεσμα αυτού; Του επεβλήθη ποινή φυλάκισης 30 ημερών.
Ο Κέβιν ΜακΓκιλ εργάζεται σε μία ιδιωτική εταιρεία καθαριότητας. Μία ημέρα, έπιασε δουλειά λίγα λεπτά πριν από τις 5 το πρωί, ξεκινώντας να μαζεύει τα σκουπίδια στο Σάντι Σπρινγκς. Ομως, στην περιοχή επιτρέπεται κάτι τέτοιο μόνο από τις 7 το πρωί έως τις 7 το βράδυ.

Εξαιτίας του παραπτώματός του, το δικαστήριο του επέβαλλε 30 ημέρες φυλάκιση, ως παραδειγματισμό όπως είπε ο εισαγγελέας, προκειμένου να μην αρχίσουν όλοι οι συνάδελφοί του να μαζεύουν τα σκουπίδια νωρίτερα από ότι πρέπει.
«Εμεινα άφωνος. Δεν ήξερα τι να σκεφτώ», παραδέχθηκε ο ΜακΓκιλ μιλώντας στο WABC. Ετσι, θα περάσει κάθε σαββατοκύριακο των επόμενων τριών μηνών στη φυλακή για να εκτίσει την ποινή του αλλά παράλληλα να συνεχίσει να εργάζεται τις καθημερινές.
ΠΗΓΗ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *