ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δείτε πόσα χρήματα κερδίζει μέσα σε ένα λεπτό ο ιδιοκτήτης των Zara

Ο Amancio Ortega ιδρυτής της διάσημης εταιρείας με είδη ένδυσης και αξεσουάρ είναι από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον πλανήτη. Η ιδιοφυής ιδέα του οδήγησε στη δημιουργία μιας πραγματικά κερδοφόρας επιχείρησης.

Τα Ζara όχι μόνο έχουν κατακτήσει μια ισχυρή θέση στη βιομηχανία της μόδας αλλά συνεχίζουν ακάθεκτα την επεκτατική τους πορεία. Μια πορεία που αποφέρει τεράστια κέρδη στον ιδρυτή της και τους μετόχους της.

Το επιχειρηματικό σχέδιο του Amancio Ortega έδειξε ότι ήταν απόλυτα μελετημένο και βέβαια η επιτυχία του έχει αλλάξει τα δεδομένα στη βιομηχανία της μόδας και τον τρόπο που οι καταναλώτες αγοράζουν fashion items.

Η περιουσία του Αmancio Ortega τον καθιστά τον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου (σύμφωνα με άρθρο του Forbes τον Αύγουστο του 2017) και τα κέρδη της επιχείρησης αυξάνουν με ιλλιγιώδη ταχύτητα τα ποσά στους τραπεζικούς του λογαριασμούς.

Τα καθαρά κέρδη του ομίλου Inditex στον οποίο ανήκουν τα Zara (αλλά και τα Ζara Home, Μassimo Dutti και Bershka) έχουν εκτοξευθεί.

Ποιο είναι το ποσό που μπορεί να κερδίζει ανα λεπτό ο ιδρυτής των Ζara από τις πωλήσεις των καταστημάτων του διάσημου brand; Η συνολική περιουσία του Amancio Ortega αγγίζει τα 74,1 δισεκατομμύρια δολάρια: κερδίζει ετησίως περισσότερα από 400 εκατομμύρια δολάρια. Ο ιδρυτής των Zara κερδίζει (καθίστε λίγο) 761 δολάρια το λεπτό (627.01 ευρώ). Kάθε μέρα που περνά γίνεται πλουσιότερος κατά 1.095.890 δολάρια.

Φαίνεται ότι η επιτυχία του brand έγκειται τόσο στην ταχύτητα με την οποία εναλλάσσονται οι τάσεις αλλά και στις προσιτές τιμές των fashion items του.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *