Αποκάλυψη βόμβα: H Αθηνά Ωνάση και το… one – night stand στην Φλόριντα!

1Σαν βόμβα έρχονται τα νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας για τον χωρισμό της χρονιάς! Μπορεί ο Ντόντα Μιράντα να έχει διαψεύσει πως υπήρχε τρίτο πρόσωπο στο γάμο του, αλλά πριν από λίγο αποκλειστικό ρεπορτάζ της Daily Mail, αναφέρει πως η Αθηνά Ωνάση έμαθε για το one – night stand του συζύγου της από το προσωπικό ασφαλείας της έπαυλης που αγόρασε στη Φλόριντα, μόλις πέρυσι.

Ο Ντόντα, πιάστηκε στο κρεβάτι με ξανθιά γυναίκα, στη 2 εκατομμυρίων δολαρίων έπαυλη της Αθηνάς. Τώρα ο ίδιος προσπαθεί με νύχια και με δόντια να ξαναμπεί στη ζωή της χρυσής κληρονόμου, που απέκτησε τη μισή περιουσία των πέντε δισεκκατομμυρίων του παππού της Αριστοτέλη Ωνάση.

‘Doda’ Miranda was found  with a blonde at the $2 million home that the heiress bought in the horsey-heaven of Wellington, Florida just last year

“Βρίσκομαι στη μέση μια καταιγίδας”, αναφέρει πηγή πως έχει πει ο Ντόντα… “Δεν θα είναι εύκολο, αλλά δεν θα εγκαταλείψω την αγάπη μου”. Ωστόσο εμάς δεν μας φαίνεται να στενοχωριέται και πολύ! Ο Alvaro de Miranda Neto, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, πιάστηκε από το προσωπικό ασφαλείας με την αδερφή ενός διθνούς φήμης ιππέα και στη συνέχεια ικέτευε να μην πουν τίποτα. Εκείνοι όμως πληρώνονται από την Αθηνά κι ένας που έχει καλές σχέσεις της το είπε κατευθείαν!

Εκείνη ετοίμασε αμέσως τις βαλίτσες της κι έφυγε από εκεί που βρισκόταν. Αυτό έγινε πριν από περίπου ένα μήνα… Στους αγώνες που εμφανίστηκε ήταν αρκετά θλιμμένη. Αν και για το Ντόντα δεν σήμαινε τίποτα αυτή η βραδιά, μάλλον είναι δύσκολα τα πράγματα…

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *