Αποκαλυπτικές εικόνες: Αλβανοί κυνηγοί βοτάνων θερίζουν τον Γράμμο!

Πολυμελείς ομάδες στήνουν καταυλισμούς με πρόχειρες σκηνές στο ελληνικό έδαφος… και φορτώνουν άλογα και μουλάρια με σπάνια και μοναδικά αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά της περιοχής
Στρατιές Αλβανών φαίνεται ότι εξορμούν σε κάθε γωνιά του Γράμμου προκειμένου να συλλέξουν τα σπάνια και μοναδικά αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά της περιοχής. Τις τελευταίες ημέρες η Αστυνομία της Ηπείρου, εξιχνίασε δύο τέτοιες περιπτώσεις στην Φούρκα και το Πληκάτι όπου ομάδες Αλβανών είχαν "θερίσει" το περίφημο δρακάκι ή λουλούδι του Δαρβίνου. Οι Αλβανοί κατασκηνώνουν μέρες στα βουνά, είναι πλήρως εξοπλισμένοι και επιδίδονται στο καταστροφικό τους έργο.
Όπως επισημαίνει σε σχετικό δημοσιευμα ο ενημερωτικός ιστότοπος epiruspost.gr, αποκαλυπτικές για όσα πραγματικά συμβαίνουν στον Γράμμο είναι οι φωτογραφίες που έχει αναρτήσει το Balkan Chamois Society στην σελίδα του στο Facebook.
Πολυμελείς ομάδες αλλοδαπών, οργώνουν τις πλαγιές… Καταυλισμοί με πρόχειρες σκηνές στο ελληνικό έδαφος… Άλογα και μουλάρια έτοιμα να φορτωθούν με τσουβάλια για να επιστρέψουν στην Αλβανία..
Μέσα σε μερικές φωτογραφίες ξεδιπλώνεται μια εντελώς νέα πραγματικότητα που τείνει να γίνει καθημερινότητα.

Πηγή: epiruspost.gr Labels Άρθρα Loading… Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση
Πηγή – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *