Απονήωση F-18 απο αεροπλανοφόρο σε 360 μοίρες! Απίστευτο βίντεο

1Είναι λίγοι αυτοί που θα πετάξουν σε μαχητικό αεροσκάφος και λιγότεροι αυτοί που θα απονηωθούν από αεροπλανοφόρο.

Το παρακάτω βίντεο, που τραβήχτηκε στο αεροπλανοφόρο USS Harry S. Truman σε μαχητικό αεροσκάφος F18, δίνει την δυνατότητα σε όσους δε θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν την εμπειρία αυτη να την δουν ολοκληρωμένη και σε 360 μοίρες!

Το βίντεο, και με λίγη βοήθεια απο το ποντίκι σας στο αριστερό μέρος της οθόνης, εμφανίζει όλες τις γωνίες από το εσωτερικό του πιλοτήριου, συμπεριλαμβανομένων το σχέδιο πτήσης του και το ρολόι!

Ο Christian, όπως αναγράφεται στο κράνος του, ειναι ο πιλότος της συγκεκριμένης πτήσης. Είναι μέλος των Jolly Rogers, ή της Μοίρας Strike Fighter 103, στην οποία ειναι ενταγμένα τα μαχητικά αεροσκάφη Super Hornet F / A-18.

Το F / A-18 Σούπερ Hornet είναι δικινητήριο, υπερηχητικό, για όλες τις καιρικές συνθήκες πολλαπλών ρόλων μαχητικό με δυνατότητες προσνήωσης και απονήωσης από αεροπλανοφόρο.

Το βίντεο γυρίστηκε στις 12 Δεκεμβρίου, 2015, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής αποστολής που πραγματοποιούνταν στη Μεσόγειο στα ανοικτά των ακτών της Ιταλίας. Τα F-18 συμμετέχουν σήμερα σε αποστολή στη Μέση Ανατολή, κατά του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και στη Συρία.

onalert.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *