Αποχωρεί ο Παναθηναϊκός, αν έρθουν ξένοι διαιτητές

Αποχωρεί ο Παναθηναϊκός, αν έρθουν ξένοι διαιτητές

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός μέσω του Μάνου Παπαδόπουλου ενημέρωσε πως η ομάδα της θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, αν σφυρίξουν στο ΣΕΦ ξένοι διαιτητές.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει ζητήσει να σφυρίζουν ξένοι διαιτητές τις αναμετρήσεις της ομάδας της με εκείνη του Παναθηναϊκού και αν το αίτημά της γίνει δεκτό, θα σημάνει την αποχώρηση των πρασίνων από την Basket League, όπως ενημέρωσε κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ την Τρίτη (5/3).

Ο Μάνος Παπαδόπουλος νωρίτερα είχε απαντήσει στους ισχυρισμούς των ερυθρολεύκων τονίζοντας μεταξύ άλλων πως "εμείς δεν θα ξανακατεβούμε αν δεν είναι Κινέζοι διαιτητές", ενώ λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως σε περίπτωση που ξένοι διαιτητές σφυρίξουν σε αγώνες της Basket League και συγκεκριμένα στο παιχνίδι της 17ης Μάρτη με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, όχι μόνο δεν θα κατέβουν στο ματς του Φαλήρου, αλλά θα αποχωρήσουν και από το πρωτάθλημα.

Θυμίζουμε πως η ΚΑΕ Ολυμπιακός μετά τον ημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδα με τον Παναθηναϊκό ξεκαθάρισε πως η ομάδα της δεν θα συμμετέχει σε αγώνες που σφυρίζουν οι Αναστόπουλος, Μάνος και Παναγιώτου και στα ντέρμπι με τους πράσινους, αν η διαιτητική τριάδα δεν αποτελείται από ξένους ρέφερι.

Τα θέματα που αφορούν την διαιτησία είχαν τον πρώτο ρόλο στην συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, καθώς πέρα από τα παράπονα του Ολυμπιακού και την απάντηση του Παναθηναϊκού στους ερυθρόλευκους, την δυσαρέσκειά τους εξέφρασαν επίσης οι εκπρόσωποι του Προμηθέα, της Κύμης και του Άρη.

Photo credits: Eurokinissi

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *