Αποχώρησε ξαφνικά από τους Vegas η Μελίνα Μακρή

1Το μήνυμα μέσα από το οποίο ανακοίνωσε την αποχώρηση της.

Αποχώρηση «βόμβα» από το συγκρότημα Vegas! Η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Μελίνα Μακρή, έπειτα από επτά χρόνια με μεγάλες επιτυχίες στο πλευρό του Zeraw και του DJ Airth αποφάσισε να ακολουθήσει σόλο καριέρα. Μέσω του προσωπικού τους λογαριασμού στο instagram, η Μελίνα Μακρή ευχαρίστησε τους συνταξιδιώτες της και έβαλε πλώρη για το καινούριο …βιβλίο της ζωής της.

makrimelina

«Πριν λίγες μέρες έκλεισε ένα μεγάλο βιβλίο της ζωής μου, θα ήταν αδικία να το αναφέρω ως κεφάλαιο, ήταν ένα όμορφο βιβλίο που μου χάρισε πολλά ,όμως οι σελίδες του έφτασαν κάπου στο τέλος.
Συνειδητοποιημένα ακολουθώ το όνειρο της ζωής μου, να αφοσιωθώ και να υπηρετήσω το Ελληνικό τραγούδι, με τις νότες που τραγουδάει η ψυχή μου, αποχωρώ από το συγκρότημα Vegas για τον σκοπό αυτό..δεν λυπάμαι που τελειώνει αντίθετα είμαι ευτυχισμένη και ευγνώμων γιατί συνέβη….
Σαν επίλογο αυτού του βιβλίου, θα ήθελα να γράψω ότι ευχαριστώ πολύ τους συνταξιδιώτες μου στο μαγικό ταξίδι των Vegas, τον Σταύρο και τον Zeraw και να τους ευχηθώ ολόψυχα καλή συνέχεια.
Το καινούργιο βιβλίο είναι ακόμη γεμάτο λευκές σελίδες που εύχομαι να γράψουμε μαζί…

Σας ευχαριστώ
Μελίνα Μακρή» έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

zappit.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *