Απρόοπτο και αγωνία στους Νετς για Ντίνγουϊντι

Απρόοπτο και αγωνία στους Νετς για Ντίνγουϊντι

Άσχημα νέα για τους Νετς, καθώς ο Σπένσερ Ντίνγουϊντι τραυματίστηκε στον δεξιό αντίχειρα και ενδέχεται να μείνει για αρκετό καιρό εκτός δράσης.

Ο Σπένσερ Ντίνγουϊντι στάθηκε άτυχος στον τελευταίο αγώνα των Νετς κόντρα στους Μάτζικ (νίκη με 114-110) και στο Μπρούκλιν κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα.

Όπως έγινε γνωστό, ο 26χρονος γκαρντ τραυματίστηκε στον αντίχειρα του δεξιού του χεριού και υπάρχει σημαντική πιθανότητα να χρειαστεί να υποβληθεί σε εγχείριση για να ξεπεράσει το πρόβλημά του, αφού ενδέχεται να έχει πειραχτεί κάποιος σύνδεσμος! Αν επιβεβαιωθεί αυτό το σενάριο, τότε ο απόφοιτος του Κολεγίου του Κολοράντο θα μείνει εκτός δράσης για 4-6 εβδομάδες!

Την φετινή σεζόν ο Ντίνγουϊντι είναι εκ των κορυφαίων παικτών των Νετς και βασικός υποψήφιος για το βραβείο του "6ου παίκτη της χρονιάς", αριθμώντας 17.2 πόντους, 2.5 ριμπάουντ και 5 ασίστ μέσο ορο σε 28.6 λεπτά συμμετοχής. Ενδεχόμενη απουσία του θα αναστατώσει το ροτέισον του Μπρούκλιν στην περιφέρεια, το οποίο αγωνίζεται εδώ και καιρό χωρίς τον Καρίς Λεβέρτ (18.4 πόντοι μέσο όρο την στιγμή του τραυματισμού του).

AP Photo/Adam Hunger

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *