Απόλυτο ΣΟΚ για την οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη, τρεις μήνες μετά τον θάνατό του

1Η είδηση ήρθε στο φώς αργά χθες το απόγευμα…
με την μητέρα του άτυχου φοιτητή- ο θάνατος του οποίου ταρακούνησε για τα καλά την ελληνική κοινωνία – να αντιδρά πολύ άσχημα.

Μετά τα όσα γράφτηκαν και ελέχθησαν τόσο από συμφοιτητές του Βαγγέλη στις προανακριτικές αρχές αλλά και από ρεπορτάζ για απρεπή συμπεριφορά απέναντι στο νεαρό φοιτητή από σπουδαστές, η σχολή αποφάσισε να τιμωρήσει το «παρεάκι της ντροπής» με μια απλή επίπληξη. Πιο συγκεκριμένα.

Με μια απλή σύσταση να είναι καλοί σπουδαστές, να μην πειράζουν τους συμφοιτητές τους και να έχουν άψογη συμπεριφορά.

Έτσι θεώρησε η διοίκηση της σχολής στα Ιωάννινα να «τιμώρησει» τους σπουδαστές από την Κρήτη, που φέρονταν βίαια στον άτυχο Βαγγέλη Γιακουμάκη. Η εξέλιξη αυτή μόνο προβληματισμό και αποτροπιασμό δημιουργεί τόσο στην οικογένειά του Βαγγέλη αλλά και στον κόσμο που παρακολουθεί με μεγάλη προσοχή την εξέλιξη της ιστορίας. «Δεν μπορούσαν να τους αποβάλουν, γιατί δεν είχαν τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία», ισχυρίστηκε η διευθύντρια. Το σοκ για την μητέρα του Βαγγέλη και την οικογένεια του φοιτητή ήταν μεγάλο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η Μαρία Γιακουμάκη τηλεφώνησε στη διευθύντρια της σχολής και ρώτησε «πως συμβαίνει αυτό από τη στιγμή που η προηγούμενη Διεύθυνση διώκεται για παράβαση καθήκοντος» και εκείνη φέρεται να της είπε ότι «αυτοί δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *