Από τον τελικό του Ελληνικού «The Voice», στο πεζοδρόμιο του Θησείου για το μεροκάματο! (ΦΩΤΟ)

1Δισκογραφικές εταιρίες και τηλεόραση του γύρισαν την πλάτη.

Τον Νεκτάριο Μαλλά συνάντησε η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη για λογαριασμό της εφημερίδας Freddo στο δρόμο του Θησείου. Στην κουβέντα που είχαν, ο φιναλίστ του Ελληνικού «The Voice» εξέφρασε την επιθυμία του να συνεργαστεί με κάποιο μεγάλο καλλιτέχνη σε κάποια μεγάλη πίστα της Αθήνας.

«Προφανώς και θα ήθελα μια συνεργασία σε κάποιο μαγαζί. Όποιος πει το αντίθετο, θα είναι ψέματα. Θέλω να κάνω συνεργασίες με καταξιωμένους συνθέτες και με μεγάλα μαγαζιά, αλλά δεν έχει προκύψει κάτι μέχρι τώρα. Πολλά ακούσαμε στην τηλεόραση κατά τη διάρκεια του «The Voice», από διάφορους ανθρώπους. Εκεί ο κόσμος είδε και άκουσε τι είπαν. Δεν το λέω ως παράπονο. Ο καθένας κάνει αυτό που θέλει και αυτό που τον εξυπηρετεί. Δεν με βοήθησε κάποιος. Οι δισκογραφικές θα έπρεπε να είναι λίγο πιο κοντά μου και η τηλεόραση λίγο πιο φιλόξενη».

Κατά την διάρκεια της συζήτησης μια ομάδα Αφρικανών με τύμπανα δεν δίστασε να του κάνει παρατήρηση και του ζήτησαν όχι με τόσο ευγενικό τρόπο να πάρει τα πράγματα του και να φύγει. Σύντομα, δεν άργησαν οι διαπληκτισμοί με αποτέλεσμα να χρειαστεί να επέμβει μια ομάδα «ΔΙΑΣ» που βρισκόταν στην περιοχή.

Δείτε τις φωτογραφίες:

nek1

nek2

nek3

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *