Από τους Πορτοσάλτε ποιος θα προστατέψει τους Ελληνες;

1Φοβήθηκε ο μνημονιακός Άρης Πορτοσάλτε και ζητεί προστασία. Ο λόγος; H δήθεν «συκοφαντική επίθεση» που υποστηρίζει ότι δέχθηκε από τον Κώστα Αρβανίτη, γεγονός που τον ώθησε να ζητήσει προστασία με επιστολή του στον Αλέξη Τσίπρα.

Αφορμή μια αποστροφή του διευθυντή του Στο Κόκκινο στην περίφημη ομιλία στη Λαμία όπου είχε αναφερθεί και στον πρωθυπουργό.

«Αυτό που πάλευα και θα παλεύω πάντα είναι η ελευθεροτυπία του Πορτοσάλτε να μιλάει. Το πρόβλημα είναι ότι αυτοί οι Πορτοσάλτε δεν αφήνουν εμένα να μιλάω» είπε στη Λαμία ο Κώστας Αρβανίτης.

Αυτή η αποστροφή οδήγησε τον Αρη Πορτοσάλτε στην παρακάτω επιστολή προς τον Αλέξη Τσίπρα:

«Αγαπητέ πρόεδρε

Θέλω να σας παρακαλέσω να με προστατεύσετε από τη συκοφαντική επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον μου ο διευθυντής του σταθμού σας «Στο Κόκκινο».

Αντιλαμβάνομαι ότι το κομματικό σας στέλεχος μιλά με την υπεροψία που του δημιουργεί η σιγουριά ότι θα καταλάβει ανώτατη διευθυντική θέση στο κρατικό σύστημα των μέσων ενημέρωσης, σε περίπτωση επικράτησης των συνδυασμών σας στις επικείμενες εκλογές.

Κατανοείτε πιστεύω, ότι υφίσταμαι βαρύτατη επίθεση στο στοιχειώδες ανθρώπινο δικαίωμα προσωπικής και οικογενειακής ασφάλειας και ότι παρόμοια συμπεριφορά εφόσον γίνει αποδεκτή από εσάς, απειλεί την ελευθερία της έκφρασης, ειδικότερα μάλιστα της δημοσιογραφικής.

Με τιμή
Άρης Πορτοσάλτε»

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *