Τελευταία Νέα

Απώλειες followers στους 100 δημοφιλέστερους χρήστες του Twitter

Απώλειες followers στους 100 δημοφιλέστερους χρήστες του Twitter

REUTERS/Kacper Pempel

Δείτε ακόμα

  • Twitter: Η απομάκρυση των fake λογαριασμών δεν επηρεάζει τα νούμερά μας 10/07 11:20
  • «Εκστρατεία» του Twitter εναντίον των ψεύτικων λογαριασμών 10/07 00:46

Η αλλαγή πολιτικής του Twitter με σκοπό την αύξηση της αξιοπιστίας του ως υπηρεσίας κόστισε στους 100 πιο δημοφιλείς χρήστες του περίπου το 2% των followers τους κατά μέσο όρο, σύμφωνα με την εταιρεία δεδομένων social media Keyhole.

Το Twitter δεν υπολογίζει πλέον ως followers λογαριασμούς που έχουν «κλειδώσει» εξαιτίας υποψιών για απάτη, έγραψε ο διευθύνων σύμβουλος, Τζακ Ντόρσεϊ, την Πέμπτη. Οι κλειδωμένοι λογαριασμοί βρίσκονταν ήδη έξω από τις μετρήσεις ημερησίως και μηνιαίως ενεργών χρηστών.

Όπως σημειώνει το Reuters, οι λογαριασμοί κλειδώνονται εάν το Twitter εντοπίσει ασυνήθιστη συμπεριφορά όπως έξαρση δραστηριότητας μετά από μήνες αδράνειας. Η νέα αυτή πολιτική θα ήταν σημαντική για κάποιους χρήστες, επειδή οι αριθμοί των followers λειτουργούν ως βασικό «selling point» όταν διάσημοι και «social media influencers» διαπραγματεύονται συμφωνίες με διαφημιστές. Για άλλους χρήστες, αποτελούν απλά λόγο περηφάνειας.

Καθώς η αλλαγή τέθηκε σε εφαρμογή, ο λογαριασμός «Twitter» του ίδιου του Twitter έχασε 12,4% των followers του συγκριτικά με την Τετάρτη- η μεγαλύτερη μεταβολή μεταξύ των 100 top λογαριασμών, σύμφωνα με την Keyhole. Τη μικρότερη πτώση είχε ο Έλον Μασκ, στο 0,3% (71.000 followers).

Προτεινόμενα για εσάς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ
Πηγή άρθρου – naftemporiki.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *