Αρέσουν πολύ Καφού και Ορμπάν στην ΑΕΚ

1Το θέμα Πογέτ μπορεί να εκκρεμεί, ωστόσο ανεξάρτητα από το αν ο Ουρουγουανός τεχνικός παραμείνει ΚΑΙ τη νέα σεζόν ή όχι, ο μεταγραφικός σχεδιασμός έχει γίνει και προχωρά κανονικά.

Και μολονότι η απόκτηση ενός παίκτη για τον άξονα της μεσαίας γραμμής δεν είναι αναγκαιότητα πρώτης γραμμής, λόγω της παρουσίας στη θέση των Γιόχανσον και Σιμόες, φαίνεται πως στην ΑΕΚ εξετάζουν σοβαρά μια άκρως ενδιαφέρουσα περίπτωση. Πρόκειται για τον Κάρλος Μιγκέλ Ριμπέιρο Ντίας ή αποκαλούμενο σκέτο… Καφού. Σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ», κάποιες πηγές κάνουν λόγο για διερευνητικές επαφές για τον εν λόγω ποδοσφαιριστή.

Ο 23χρονος Πορτογάλος αγωνίζεται ως μεσοαμυντικός στη Γκιμαράες και άρεσε πολύ στους Μιλοβάνοβιτς και Ντε Μπαρτόλο που τον παρακολούθησαν δια ζώσης. Ο Καφού, που είναι διεθνής με όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας, μετρά φέτος 31 συμμετοχές και 2 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ το συμβόλαιό του λήγει το 2018.

Σε ό,τι αφορά στο κέντρο άμυνας, ο Λούκας Ορμπάν που ανήκει στη Βαλένθια και παίζει δανεικός στη Λεβάντε είναι η βασική επιλογή για τη θέση του στόπερ. Ο 27χρονος Αργεντινός, με ισπανικό διαβατήριο, μπορεί αγωνιστεί ΚΑΙ ως αριστερός μπακ, ενώ φέτος έχει 14 εμφανίσεις. Το συμβόλαιό του με τις «νυχτερίδες» λήγει το 2019.

Στα υπόψη για την ενίσχυση στα στόπερ παραμένει πάντα ο Γιοάν Ταβάρες που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Εστορίλ.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *