Αρμάνι Μιλάνο: Θέλει Μεσίνα για προπονητή και Τζεραρντίνι για πρόεδρο

Αρμάνι Μιλάνο: Θέλει Μεσίνα για προπονητή και Τζεραρντίνι για πρόεδρο

Η χρονιά για την Αρμάνι Μιλάνο έκλεισε με τον χειρότερο τρόπο και φαίνεται πως το καλοκαίρι θα γίνουν μεγάλες αλλαγές. Τόσο στη θέση του προπονητή όσο και σε αυτή του προέδρου. Ετόρε Μεσίνα και Μαουρίτσιο Τζεραρντίνι οι μεγάλοι στόχοι.

Ο αποκλεισμός -και μάλιστα με 0-3- από τη Σάσαρι ήταν το φινάλε της χρονιάς για την Αρμάνι Μιλάνο. Η αποτυχία είναι δεδομένη. Στη EuroLeague δεν κατάφερε να φτάσει στα playoffs όπως είχε ως στόχο, ενώ έχασε και το πρωτάθλημα με κάτω τα χέρια. Ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι αναφέρθηκε στους πολλούς τραυματισμούς, μίλησε ακόμα και για τη διαιτησία, ωστόσο να σώσει τη θέση του δεν γίνεται.

Όπως αναφέρουν στην Ιταλία, ο Πιανιτζιάνι πολύ σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν και στην Αρμάνι Μιλάνο έχουν θέσει ως μεγάλο στόχο τον Ετόρε Μεσίνα! Σύμφωνα με τη Gazzetta dello Sport ο πολύπειρος Ιταλός είναι η Νο.1 επιλογή για την Αρμάνι, η οποία θα προσπαθήσει να τον πείσει να επιστρέψει στην Ευρώπη και να αφήσει το NBA.

Κάτι που φυσικά δεν φαντάζει εύκολο. Γι’ αυτό υπάρχουν και εναλλακτικές. Το δημοσίευμα αναφέρει το όνομα του Ντέιβιντ Μπλατ, κάτι μη ρεαλιστικό καθώς ο 60χρονος τεχνικός θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό, ενώ στη λίστα της Αρμάνι Μιλάνο φαίνεται πως υπάρχει κι ο Τσάβι Πασκουάλ.

Οι μεγάλες αλλαγές στο Μιλάνο, όμως, δεν θα σταματήσουν εκεί. Κι αυτό διότι ο Λίβιο Πρόλι αποχώρησε ήδη από τη θέση του προέδρου, με τον Μαουρίτσιο Τζεραρντίνι να είναι από τα φαβορί για το συγκεκριμένο πόστο, σύμφωνα με τους Ιταλούς. Ο Τζεραρντίνι εργάζεται στη Φενέρμπαχτσε με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια αλλά στην Αρμάνι θα προσπαθήσουν να τον πείσουν να γίνει ο νέος τους πρόεδρος και να τους ανεβάσει επίπεδο με την εμπειρία του.

Αμφότερες οι κινήσεις δείχνουν τις προθέσεις των Ιταλών για το φετινό καλοκαίρι…

(AP Photo/David Zalubowski)

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *