Αρραβωνιάστηκαν Τζένιφερ Λόπεζ – Κάσπερ Σμάρτ; Η φώτο που «φούντωσε» τις φήμες!

1Επανασύνδεση και… αρραβώνα θέλουν οι φήμες για την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Κάσπερ Σμαρτ, με την 45χρονη τραγουδίστρια να ρίχνει λάδι στη φωτιά «ανεβάζοντας» φωτογραφία του 28χρονου χορευτή στα social media!

Το ζευγάρι χώρισε τον περασμένο Ιούνιο, έπειτα από δυόμιση χρόνια σχέσης και εν μέσω καταγγελιών ότι οΚάσπερ απάτησε την Τζένιφερ με δύο τρανσέξουαλ. Από τον Γενάρη, όμως, οι κοινές εμφανίσεις της τραγουδίστριας και του χορευτή άρχισαν ξανά, ενώ πριν από λίγες μέρες γιόρτασαν μαζί με τα δίδυμα παιδιά της τα γενέθλιά του.

«Όμορφο αρκούδο» αποκαλεί η Τζένιφερ τον νεαρό χορευτή σε φωτογραφία του με γκρι κουστουμάκι και μπεζ πουκάμισο, φουντώνοντας τις φήμες για κρυφό αρραβώνα.

cvdsvsvs.jpg

Το ότι το ζευγάρι σκοπεύει να αρραβωνιαστεί άρχισε να ακούγεται στα «πηγαδάκια» της διεθνούς showbiz μετά την «καυτή» εμφάνιση της 45χρονης σταρ στο «Met Gala», την περασμένη εβδομάδα: μπορεί ο Κάσπερ να μην την συνόδευε, το τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι στο αριστερό, όμως, έβγαζε μάτι!

1430786892_jennifer-lopez-met-zoom (373x800).jpgJennifer-Lopez-2015-Met-Gala-Red-Carpet-Fashion-Atelier-Versace-Tom-Lorenzo-Site-TLO-5.jpg

Μάλιστα, οι φήμες λένε ότι ο γάμος θα γίνει μέχρι τα τέλη του χρόνου, στη Χαβάη ή το Πουέρτο Ρίκο, ενώ το ζευγάρι έχει ήδη υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο, με την Τζένιφερ να «προικίζει» για τα καλά τον Κάσπερ σε περίπτωση διαζυγίου, δίνοντάς του ένα σπίτι, ένα αμάξι και 17 εκατομμύρια ευρώ!

Πηγη star gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *