Αρρωστημένη εκδίκηση! Σκότωσε τα παιδιά της και τη σύντροφο του πρώην άντρα της – Το μήνυμα που άφησε, ανατριχιάζει…

Αρρωστημένη εκδίκηση! Σκότωσε τα παιδιά της και τη σύντροφο του πρώην άντρα της - Το μήνυμα που άφησε, ανατριχιάζει...Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για το μακελειό…
στη Νότια Καρολίνα στις 13 Ιουλίου. Η Jessica Edens κατηγόρησε τον εν διαστάσει σύζυγό της για εξωσυζυγική σχέση τον προηγούμενο χρόνο και πυροβόλησε την 28χρονη Meredith Rahme ενώ πάρκαρε έξω από το σπίτι του.

Μετά από τη δολοφονία της 28χρονης, η Jessica Edens πήρε τα δύο παιδιά της, ηλικίας 5 και 9, και έφυγε με το αυτοκίνητο. Βρέθηκαν ώρες αργότερα με σφαίρες στο κεφάλι. Η Jessica είχε κλέψει το όπλο από το σπίτι των γονιών της για να σκοτώσει τα δύο της παιδιά, την 9χρονη Hayden King και τον 5χρονο Harper Edens, μια γυναίκα που πίστευε ότι ήταν η νέα σύντροφος του εν διαστάσει συζύγου της και να αυτοκτονήσει.

Ήταν όλα ένα φονικό σχέδιο εκδίκησης. Ο αρχηγός της αστυνομίας Creed Hashe ανέφερε ότι η 36χρονη κάλεσε τον εν διαστάσει σύζυγό της δύο φορές στις 13 Ιουλίου. Μία φορά την ώρα που σκότωνε τον γιο και την κόρη τους και μία πριν βάλει τέλος στη ζωή της. Με το ίδιο όπλο είχε σκοτώσει και την 28χρονη Meredith Rahme.

Από τα μηνύματα που έστελνε φαίνεται πως σχεδίαζε να προκαλέσει αξέχαστες συνέπειες στον πρώην σύζυγό της Benjamin Edens μετά από ακρόαση για την επιμέλεια της κόρης τους. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι σκότωσε τα παιδιά της πριν το τελευταίο τηλεφώνημα στον άντρα της και στη συνέχεια γύρισε το όπλο στον εαυτό της και αυτοκτόνησε.

Οι αρχές βρήκαν το τζιπ κλειδωμένο και με τη μηχανή ακόμα αναμμένη στις 5 το απόγευμα της 13ης Ιουλίου. Έσπασαν τα παράθυρα για να ανοίξουν το αυτοκίνητο και να βρουν νεκρούς την 36χρονη και τα δύο ανήλικα παιδιά. Όλοι είχαν από μια σφαίρα στο κεφάλι.

“Αυτό το κοριτσάκι δεν έχει σεβασμό και καμία ηθική. Βγαίνει με παντρεμένους που έχουν παιδιά και δεν τα θέλει ή δεν της αρέσουν καθόλου. Ο χαρακτήρας της λέει πολλά. Θυμήσου ότι το karma is a b@@@ όπως κι εσύ. Θα πάρεις αυτό που σου αξίζει”, ήταν ένα ανώνυμο μήνυμα που είχε δεχθεί η Rahme στις 12 Ιουλίου και μετά το διέγραψαν.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *