Αστυνομικοί πυροβολούν και σκοτώνουν εγκληματία και την όμηρο που κρατούσε!…Πραγματικά δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς ! – βιντεο

«Η κατάσταση αυτή ήταν ο χειρότερος εφιάλτης κάθε αστυνομικού» δήλωσε εχθές εκπρόσωπος του ΑΤ του Λος Άντζελες
Τραγική κατάληξη είχε η αναμέτρηση ενός εγκληματία με τρεις αστυνομικούς που τον καταδίωκαν στο Λος Άντζελες, αφού μια αθώα γυναίκα την οποία είχε πιάσει όμηρο ο δράστης έπεσε νεκρή από τις σφαίρες των εκπροσώπων του νόμου.
Το περιστατικό που συνέβη στις 16 Ιουνίου καταγράφηκε καρέ-καρέ από τις κάμερες που φορούσαν στις στολές τους οι αστυνομικοί, και το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από το ίδιο το αστυνομικό τμήμα της περιοχής εχτές.
Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν οι τοπικές Αρχές, οι αστυνομικοί καταδίωκαν τον άνδρα μετά από καταγγελία που δέχθηκαν ότι μαχαίρωσε την πρώην κοπέλα του.
Στο βίντεο, εμφανίζεται ο σεσημασμένος Γκιγιέρμο Πέρεζ, έξω από ένα κατάστημα, να περικυκλώνεται από αστυνομικούς. Ο 32χρονος συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να ξεφύγει και αρπάζει την 49χρονη Ελίζαμπεθ Τόλισον, που στέκεται κοντά του, βάζοντας το μαχαίρι του στον λαιμό της.
Παρά τις παρατεταμένες εντολές των αστυνομικών να ρίξει το μαχαίρι στο έδαφος και να ελευθερώσει τη γυναίκα, ο Πέρεζ όχι μόνο δεν υπάκουσε αλλά ξεκίνησε να κόβει με το μαχαίρι το λαιμό της 49χρονης. Σε εκείνο το σημείο δέχτηκε 18 σφαίρες από τους αστυνομικούς, μερικές από τις οποίες κατέληξαν στο κορμί της ομήρου, σκοτώνοντάς την.
«Αισθανόμαστε απέραντη θλίψη για το περιστατικό αλλά δεν γινόταν αλλιώς. Η κατάσταση αυτή ήταν ο χειρότερος εφιάλτης κάθε αστυνομικού» δήλωσε εχθές εκπρόσωπος του ΑΤ του Λος Άντζελες.
Labels Άρθρα, Περίεργα – Απίστευτα Loading… Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση
Πηγή – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *