Αταμάν: “Δεν θα πάω στην έδρα της Φενέρ αν συνεχιστούν τα υβριστικά συνθήματα”

Αταμάν: "Δεν θα πάω στην έδρα της Φενέρ αν συνεχιστούν τα υβριστικά συνθήματα"

Ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε ότι τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε τους υποκινεί ο ίδιος ο πρόεδρος της ομάδας και πως αν συνεχιστούν τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του, δεν θα πάει στην έδρα της αντιπάλου της Εφές για τη συνέχεια της σειράς των τελικών του τουρκικού πρωταθλήματος.

Η πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στην Εφές και τη Φενέρμπαχτσε για τη σειρά των τελικών του τουρκικού πρωταθλήματος είχε και τρίτο ημίχρονο. Ο Εργκίν Αταμάν έδωσε συγχαρητήρια στους αντιπάλους του για το 1-0 (56-73), ωστόσο αναφέρθηκε και στα υβριστικά συνθήματα που ακούγονται εναντίον του.

"Τα τελευταία δέκα χρόνια ακούω συνεχώς υβριστικά συνθήματα εναντίον μου από τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε. Μετά το τέλος του ματς στην Ισπανία (σ.σ. για το Final 4 της EuroLeague) αντέδρασα, αλλά κανείς από τη Φενέρ δεν "συγκινήθηκε". Εκείνος που υποκινεί αυτούς τους οπαδούς είναι ο ίδιος ο πρόεδρος της Φενέρ. Εάν συνεχιστεί αυτό δεν θα πάω στην έδρα τους", ανέφερε ο τεχνικός της Εφές.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ρωτήθηκε σχετικά με το θέμα κι απάντησε: "Aυτό είναι κάτι που απασχολεί τον coach Αταμάν. Εγώ όπως πάντα θα πω στους οπαδούς μας να μας υποστηρίξουν και να μην ασχοληθούν με τον αντίπαλο. Σεβαστείτε την Εφές".

Photo Credits: Eurokinissi

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *