Ατρόμητος σκύλος παίρνει στο κυνήγι λεοπάρδαλη που άρπαξε το κουτάβι του (vid)

Τελικά, το μητρικό ένστικτο είναι σε θέση να υπερνικήσει ακόμα και τους δυσκολότερους αντιπάλους.
Την συγκλονιστική και νικηφόρα μάχη μίας μικρόσωμης σκυλίτσας εναντίον μιας λεοπάρδαλης κατέγραψε ο φακός κάμερας ασφαλείας σε κατοικία στο κρατίδιο Χιμάτσαλ Πραντές της βόρειας Ινδίας.
Η γενναία κι ατρόμητη μάνα μόλις αντιλήφθηκε τον θανάσιμο κίνδυνοπου αντιμετώπιζε τομικρό της από το πεινασμένο αιλουροειδές, δεν δίστασε στιγμή,ορμώντας στηνλεοπάρδαλη και τρέποντάς την σε άτακτη φυγή. ορμάει στο αιλουροειδές την ώρα που πάει να αρπάξει το μικρό κουτάβι.
Στο βίντεο φαίνεται το κουτάβι να κάθεται σε μία βεράντα, έξω από το σπίτι, λίγο πριν το αιλουροειδές ορμήξει για να το αρπάξει. Όμως, η μητέρα με μία γρήγορη κι ενστικτώδη αντίδρασή της, αντεπιτίθεται στη λεοπάρδαλη και την αναγκάζει να υποχωρήσει πίσω στο δάσος.
Σύμφωνα με τους ειδικούς σε θέματα άγριας ζωής στην περιοχή, μία πρόσφατη πυρκαγιά σε κοντινό δάσος, ανάγκασε τα άγρια ζώα να απομακρυνθούν από τη ζούγκλα και να πλησιάσουν περιοχές που κατοικούν άνθρωποι, ενώ μόλις μερικές εβδομάδες νωρίτερα, μία λεοπάρδαλη επιτέθηκε σε έναν 60χρονο άνδρα στο Μπανγκαλούρ της νότιας Ινδίας, αφού μπήκε στο ξεκλείδωτο σπίτι του, χωρίς ευτυχώς να τον τραυματίσει σοβαρά.
Labels Άρθρα, Περίεργα – Απίστευτα Loading… Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση
Πηγή – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *