Αυγενάκης: “Τρεις όροι για να αλλάξει άμεσα η προβληματική εικόνα του μπάσκετ”

Αυγενάκης: "Τρεις όροι για να αλλάξει άμεσα η προβληματική εικόνα του μπάσκετ"

Ο Λευτέρης Αυγενάκης ξεκαθάρισε με post του στο twitter ότι στην συνάντησή του με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο έθεσε τρεις όρους/προϋποθέσεις προκειμένου να αλλάξει η προβληματική εικόνα του μπάσκετ στην χώρα.

Μία ημέρα μετά την συνάντηση που έγινε ανάμεσα στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, και τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο για την εικόνα του ελληνικού μπάσκετ, ο Υφυπουργός Αθλητισμού θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα.

Με τους δύο άνδρες να συμφωνούν ότι χρειάζεται δουλειά για να βελτιωθεί η εικόνα και να αναφέρονται ξεχωριστά και στο θέμα του Ολυμπιακού, ο Λευτέρης Αυγενάκης διευκρίνισε μέσω ενός post του στο twitter ότι έθεσε τρεις όρους/προϋποθέσεις προκειμένου αυτή η βελτίωση να γίνει ομαλά.

Συγκεκριμένα, ο Υφυπουργός Αθλητισμού έγραψε: "Χθες, επεσήμανα στον κ. Βασιλακόπουλο ότι πρέπει ν' αλλάξει, άμεσα, η προβληματική εικόνα του μπάσκετ στη χώρα. Με νόμιμο τρόπο, απόλυτη διαφάνεια και έξωθεν καλή μαρτυρία, προς την κοινωνία που παρακολουθεί. Επαναλαμβάνω τους τρεις όρους/προϋποθέσεις για όσους τυχόν δεν πρόσεξαν".

Δείτε το σχετικό post:

Την ίδια στιγμή, αξίζει να αναφερθεί ότι πηγές από τη ΓΓΑ διαψεύδουν ότι επίκειται συνάντηση του Λευτέρη Ευγενάκη με τους αδελφούς Αγγελόπουλους και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *